Фенове на Ботев и Локомотив Пловдив са си спретнали бой навръх Коледа

OFFNews 27 декември 2015 в 16:50 7188 2

Снимка: Архив

Агитки на пловдивските Ботев и Локомотив са участвали в здрав бой помежду си навръх 26 декември пред заведение в града, пише сайта TNS.bg, цитиран от Дневник.

Привърженици на Ботев са се събрали в заведението, но в един момент в него се появил мъж, който бил фен на вечния съперник Локомотив, минал покрай жълто-черните фенове и излязъл на улицата.

Постепенно всички ултраси на "канарчетата" също излезли от бара, където ги чакали около 40 фенове на "смърфовете", които били въоръжени с прътове, павета, ножове и боксове, твърди пловдивската медия.

След среднощното меле в Спешния център на УМБАЛ "Св. Георги" е постъпил 30-годишен мъж със счупен нос, счупена ръка и посинено дясно око. Той е оставен за лечение в една от клиниките в Хирургиите.

При боя тежко е пострадал и друг младеж, който е със спукана глава и счупен пръст на ръката. Освободен е за домашно лечение. Друг пострадал от мелето е със спукани ребра.

Пред OFFNews от МВР потвърдиха за двама души, пострадали след сбиването тази нощ в Пловдив - без опасност за живота. От пресцентъра казаха, че сблъсъкът е бил кратък и е приключил с идването на полицейската кола, както и че тепърва ще се доизяснява. Броят на участвалите в боя не е ясен.

По случая е започнато досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда срещу неизвестен извършител. Предприети са действия за установяване на участниците и причината за сбиването. Уведомена е Районната прокуратура.


 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!