Две деца са в болница във Велинград след като баща им катастрофира с камион

OFFNews 20 юни 2023 в 20:40 2470 0

Снимка Диана Варникова

Две деца на 8 и 10 години са приети преди час във велинградската болница с различни наранявания, след като баща им, 40-годишен шофьор на товарен камион „Мерцедес“ е катастрофирал на пътя от село Варвара за Велинград.

Това съобщи говорителят на пазарджишката полицейска дирекция Мирослав Стоянов. Той допълни, че засега няма данни да има опасност за живота на децата. Камионът, натоварен с дървени плоскости, е бил с ремарке и е пътувал през Чепинското дефиле. На един от завоите по шосето, шофьорът на товарното возило е загубил управлението и камионът с цялата си тежест се е преобърнал в банкета.

Двете деца, които пътували в кабината на камиона заедно с баща си, са били веднага транспортирани до болницата във Велинград, след като пътуващи по маршрута са позвънили на телефон 112. Незабавно на мястото са пристигнали екипи на „Пътна полиция“ към Районното управление на МВР във Велинград, екипи на Спешна помощ и на пожарната. Все още на мястото на пътния инцидент тече оглед от дежурна група. Движението се регулира от полицаи и се предприемат мерки за изтегляне на влекача с ремаркето и разсипания товар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!