Двама мъже биха майка и дъщеря на столичен булевард след пътна засечка

OFFNews 04 септември 2023 в 09:35 3498 0

Снимка Стопкадър Нова телевизия

Двама мъже нападнаха и биха майка и 17-годишната ѝ дъщеря на столичния бул. Витоша, съобщи Нова телевизия. 

На 31 август Диляна Янева и дъщеря ѝ Алекса били нападнати на бул. Витоша в центъра на София, след като засичат друг автомобил на пътя. Янева твърди, че има документи от съдебна медицина, защото тя и дъщеря ѝ били удряни многократно от двама мъже. 

Грозната случка се развива, след като Диляна Янева засича друг автомобил в задръстване. Започва преследване и след като жената спира на червен светофар, двамата мъже идват и започват да се опитват да я извадят от колата. "Скубаха ме, блъскаха ме по главата, удряха ми юмруци", разказа тя.

Дъщеря ѝ Алекса през това време успява да снима регистрациите на колите и лицата на шофьорите. Единият мъж започва да удря момичето, докато се опитва да ѝ вземе телефона, а другият напада майката. "Шофьорът на едната кола извади ключовете от моята. Когато започнаха да ме удрят, съм изпуснала спирачката и автомобилът тръгна напред. Бяхме в шок”, заяви Диляна.

Следва обаждане до 112, а през това време двамата мъже се качват в колите си и изчезват. От 112 са питали Диляна и Алекса дали имат нужда от спешна медицинска помощ и са заявили, че ако намерят шофьорите, ще им се обадят. След няколко дни жените са извикани в 4-о Районно управление, за да разпознаят нападателите си по снимки.

Двамата агресори са задържани. Случаят ще бъде предаден на прокуратурата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки