Двама души загинаха при тежка катастрофа в Плевенско

OFFNews 17 август 2015 в 19:03 5416 1

18-годишно момче и 50-годишна жена загинаха при тежка катастрофа край град Тръстеник в Плевенска област, съобщава БГНЕС.

След инцидента други двама са опасност за живота. Те са настанени в Университетската болница в Плевен.

Катастрофата станала около 20.30 ч. снощи на пътя от село Ореховица за Тръстеник и е била причинена от 19-годишен шофьор, който е карал с несъобразена скорост. При завой той изгубил контрол над колата си и навлязъл в лентата за насрещно движение. Там се ударил в лек автомобил "Фолксваген Пасат", който бил шофиран от 53-годишен от Плевен. След сблъсъка двата автомобила се преобърнали извън пътното платно.

Шофьорите на колите са със счупени крайници, с множество травми и опасност за живота.

18-годишното момче, което е загинало при инцидента, се е возело на предната седалка в колата, която е причинила инцидента. То е починало на място. На задната седалка в същия автомобил е имало и друг младеж - на 21 години. Той е със счупени крайници, множество травми и опасност за живота.

Загиналата жена се е возела на задната седалка в "Пасат"-а. Тя е била откарана в Центъра за спешна помощ в Плевен, където по-късно е починала. Другият пътник в същия автомобил е 24-годишен плевенчанин, който е със счупени крайници, множество наранявания и с опасност за живота.

На шофьорите на двата автомобила е взета им е кръвна проба за употреба на алкохол и наркотици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!