Quantcast

Деветгодишна застреля инструктор по стрелба с автомат (видео)

OFFNews Последна промяна на 31 август 2014 в 16:53 8147 4

Деветгодишно момиче застреля инструктора си по стрелба, след като изгуби контрол върху мощно автоматично оръжие на стрелбище в Аризона. 

Момичето, което било на почивка с родителите си, разстреляло без да иска 39-годишния инструктор Чарлс Вака по време на стрелба по мишена с "Узи". Според полицията от отката момичето не успяло да овладее оръжието и така част от куршумите попаднали в инструктора, докато той стоял до нея. 

Вака, който бил прострелян в главата, е откаран спешно в университетския медицински център в Лас Вегас, където починал от раните си. 

Видео от инцидента, показва как инструкторът регулира на позицията на момичето преди да стреля. Първоначално оръжието е включено на единична стрелба. Бака казва: "Сега искам да стреляш веднъж". Момичето успешно произвежда изстрела. 

"Добре, а сега на автоматична стрелба", казва Бака. Тогава момичето произвежда няколко изстрела, като частично губи контрол над оръжието. 

Инцидентът провокира дебат за контрола върху оръжията и това трябва ли да се дава възможност на деца да се обучават в стрелба. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.09 2014 в 23:07

Офнюз, все повече се осирате /казвам го със съжаление/!

31.08 2014 в 22:12

Офнюз, не че нещо, но това е новина на поне 4-5 дни вече.

31.08 2014 в 17:25

Изгледах цялата тъпа реклама, а клипа не е целият. БАХТИ ТЪПНЯТА!!! Тва от разни цигански медии често се прави, но явно и вие сте тръгнали да сваляте нивото!

31.08 2014 в 17:19

Бе, важното е, че им забраняват сервирането на алкохол до 21 години...