Човешките останки край Негован са на двама души, разследва се двойно убийство

OFFNews 18 август 2019 в 19:50 7562 0

Снимка trafficnews.bg

Полицията в София разследва двойно убийство на мъж и жена, след като телата им бяха открити близо до водоема в софийското село Негован. Работи се по всички версии, съобщи БНР.

За момента няма яснота кога точно е извършено престъплението. И по двете тела има следи от насилие, обясниха пред БНР източници от МВР.

Вероятно двойното убийство е извършено преди няколко месеца. Мъжът е бил застрелян, а жената убита по друг начин, след което е направен опит телата на двете жертви да бъдат укрити в бидони близо до водоема в Негован.

През целия ден на мястото, на което са открити телата, имаше засилено полицейско присъствие. Извършваха се огледи и експертизи.

Към момента не е ясна самоличността на убитите. Полицията извършва справка във всички системи за безследно изчезнали хора.

Предстои извършването на съдебно-медицинска експертиза, която да помогне за установяването на причините за смъртта и снемането на ДНК от жертвите.

До момента няма сигнали по случая, които да дават яснота за самоличността на убитите. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера около 18 ч. рибар е подал сигнал на спешния телефон 112, че е намерил череп в района на водоема в Негован. Пристигналите на място екипи на СДВР установили, че черепът е човешки и се заели да търсят останалата част от тялото. Така попаднали на частите от разфасования труп, които били завити в найлони и натъпкани в бидони, уточнява Трафик нюз.

По-късно разследващите са намерили и второто тяло на метри от първото. Най-вероятно жертвите са убити другаде и телата са им били докарани и изхвърлени край Негован.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови