Quantcast

Бул. "Витоша" наводнен след градушката в София

OFFNews Последна промяна на 08 юли 2014 в 17:26 21770 4

Снимка OFFNews

Бул. "Витоша" бе наводнен в следствие на мощната градушка, която помете десетки дървета и изпотроши прозорци на столичани. 

Наш читател ни изпрати видео на столичния булевард, в което се вижда как река от ледени топки се носи в посока НДК. 

На снимката по-горе може да видите и как изглежда булевардът след бурята. 

В момента заведенията, които са изнесли част от масите навън, разчистват пораженията. 

Видео: 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.07 2014 в 00:01

Канализацията си е в ред.Ако не беше в ред не ми се мисли какво щеше да се случи.С толкова паднали листа и клони няма как да бъде иначе.Малко след края на бурята образуваните реки почти се бяха оттекли.Такава буря с такива жестоки последствия за природата не си спомням.Наводнения няма.Доста изпочупени коли и прозорци.Но за тях не е виновна Фандъкова.Много изпочупени дървета,унищожени растителност,убити и ранени птици и други диви животни.Но и за тях не е виновна Фандъкова.А ти явно си неподготвен или просто те гони някаква злоба.

09.07 2014 в 23:17

Природата се опитва да се изчисти от нечистотата на хората, някой прави ли връзка, че всичко се случва след гей парада в София?

09.07 2014 в 19:45

Братя и сестри българи изпуснахте ли да видите колко странни или интересни бяха Ледовете, погледнахте ли ги отблизо, взехте ли ги в ръка, имаха форма на очи и цветя, ледено топче по средата след това прозрачно около него и след това пак по-бяло около него. едно видях прилича на слънце и роза.......обърнете внимание, това на фона на поръсените зелени цветя.........бяло зелено............за червено, то е вътре във Вас, спрете да се оплаквате от живота о Вие задателите на живота. Стига с оплакванията, се не Ви е угодно, ако е студено защо не е топло ако топло защо не студено. Ето заповядайте- Това беще от Любов. Повярвайте и дръжте здраво Истината. (бях вътре в колата също...)

09.07 2014 в 14:24

Можеше поне канализацията да е почистена, и тези реки да ги няма.
Оставка! Фандъкова да си ходи!