Британски рейнджър ошамари дете в Сливен

OFFNews Последна промяна на 25 април 2015 в 16:05 6753 15

Британски рейнджър ошамари дете в Сливен

Британски военнослужещ от поделението в Ново село е ударил дете в Сливен. Инцидентът е станал следобед на 24 април в центъра на града, съобщиха от полицията. 

Група военни от полигона се разхождали в града в свободния си ден, след проведени учения. Военните били заговорени от деца в района на Пето среднообразователно училище "Пейо Яворов". Единият от военните, видимо пиян, поискал от едното от децата мобилния му телефон. Опитал се да проведе разговор, не успял да се справи с менюто на GSM-а и децата му се присмели. Това ядосало военния и той ударил шамар на едно от децата.

Свидетел на инцидента станал служител на общинска охрана, който веднага алармирал полицията. Пристигналите служители на реда прибрали военния. В управлението били повикани и родителите на удареното дете, които, след като мъжът се извинил, отказали да повдигнат обвинение.

Провинилият се военен е предаден на прекия си командир и военна полиция, уточняват от Областната дирекция на МВР в Сливен. Дали мъжът ще бъде наказан ще решават неговите началници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.04 2015 в 14:47

Да се поучат от норвежките деца ;) :

http://www.tickld.com/x/marinemistake

26.04 2015 в 14:23

Със сигурност ще бъде наказан. Ако беше руснак нищо нямаше да му се случи, а и можеше и да го похвалят.

Ето в това е разликата, схващате ли, тъпи русофилски маймуни?

26.04 2015 в 12:33

"Единият от военните, видимо пиян..." - Какви са тия приказки - колко пъти трябва да ви се повтаря - пияни могат да бъдат само руснаците и никой друг! Прочее, добре, че родителите не са повдигнали обвинение, щото тогава - освен шамари можеше да има и бомбардировка!

26.04 2015 в 00:53

Е ти какво искаш бе, лешпер, да има цветя и рози в коментарите под тая новина ли? Ше дойдат да ти изнасилят жената вкъщи от съюзническите (хах) войски, ше го дадат по новините и пак ше ръсиш лайна по коментарите, как "войниците са били пияни и не трябвало да се винат", а тия дето ги хранят ще ги наричаш рубладжии. Е тва ако не е сектант, здраве му кажи!

25.04 2015 в 23:05

09 - е не всички са като тебе, да се кефят червеноармейци да ги попляскват по ... срещу някоя мазна рубла

пияндури има навсякъде, едва ли и рейнджърите са изключение. важно е да се види каква е реакцията - дали ще бъде наказан (и как) пияния

25.04 2015 в 22:36

Абе... не че искам да защитя пияния кашик, ама има толкоз нагли лапетии, че не шамари, ами шутове, точилки и други подобни възпитателни средства заслужават...

25.04 2015 в 20:36


Соросоидите са във възторг от това че вмирисаните пиндостански пияндета бият българските деца.

25.04 2015 в 19:41

Да, разбира се, защото не му е понесла сливенската перла! Слухът е пуснат от човек?, който си няма хабер от професионализъм или как се става офицер от НАТО.
Аз знам една дори по-пикантна история:
"Дванадесет английски джентълмена изнасилват една германка.
- Найн, найн! - крещи тя. Мигом трима от тях стават и си тръгват."
Само не знам как да я натъманя да става с Болен.

25.04 2015 в 19:03

Emptyness - Не искам да ходя никъде, както не искам и чужди военни на Българска територия, особено такива които да малтретират населението на България - без значение какви са Руснаци, Немци, Американци и т.н.!

25.04 2015 в 18:46

Смехоране иди при братушките - мед са. Особено азиатските руснаци , да им видиш ценностите.