Британски рейнджър ошамари дете в Сливен

OFFNews 25 април 2015 в 16:05 7346 15

Британски рейнджър ошамари дете в Сливен

Британски военнослужещ от поделението в Ново село е ударил дете в Сливен. Инцидентът е станал следобед на 24 април в центъра на града, съобщиха от полицията. 

Група военни от полигона се разхождали в града в свободния си ден, след проведени учения. Военните били заговорени от деца в района на Пето среднообразователно училище "Пейо Яворов". Единият от военните, видимо пиян, поискал от едното от децата мобилния му телефон. Опитал се да проведе разговор, не успял да се справи с менюто на GSM-а и децата му се присмели. Това ядосало военния и той ударил шамар на едно от децата.

Свидетел на инцидента станал служител на общинска охрана, който веднага алармирал полицията. Пристигналите служители на реда прибрали военния. В управлението били повикани и родителите на удареното дете, които, след като мъжът се извинил, отказали да повдигнат обвинение.

Провинилият се военен е предаден на прекия си командир и военна полиция, уточняват от Областната дирекция на МВР в Сливен. Дали мъжът ще бъде наказан ще решават неговите началници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!