50 лв. подкуп не минава при катаджиите в Бургас

OFFNews 23 март 2018 в 11:31 8428 0

49-годишен мъж е задържан след опит да подкупи служител на КАТ и полицай от Пето Районно управление – Бургас, съобщават от областната дирекция на МВР в града.

Тази нощ около 01.40 ч. на бургаската улица „Струга“ служители от Второ Районно управление - Бургас спрели за проверка лек автомобил без регистрационни табели. 

Със съдействието на КАТ и Пето Районно управление самоличността на водача е установена - 49-годишен мъж от с. Граматиково, Бургаско. Мъжът опитал да предотврати бъдещо наказание, като извадил две банкноти от по 50 лв. Едната поставил в джоба на полицая, а другата в джоба на служителя на КАТ.

Те обаче не се поддали на изкушението, а веднага задържали човека, който се опитал да ги подкупи. Мъжът е прибран на топло за 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

С 50 лв. подкуп се е опитал да се измъкне и друг провинил се на пътя. Вчера вечерта полицаи от Районно управление – Камено са спрели за проверка лек автомобил с бургаска регистрация.

Водачът на превозното средство - 45-годишен мъж от Средец, направил опит на осуети съставянето на акт за нарушение, като подхвърлил в полицейския автомобил 50 лв. След опита за подкуп и той е бил задържан за 24 часа.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови