Търси се... водещ на Оскарите

ОFFNews 09 януари 2019 в 13:00 2429 2

Комикът Крис Рок отказва да бъде водещ на церемонията за наградите "Оскар", съобщи "Варайъти".

Преди него, колегата му Кевин Харт също отказа ролята на водещ, след като беше нападнат за неуместни шеги по повод малцинствата.

Крис Рок коментира нежеланието си да води шоуто по време на годишната вечеря на Дружеството на нюйоркските филмови критици, организирана в Манхатън.

Актьорът се възползва от излизането си на сцената, за да връчи на режисьора Бо Бърнам приза за дебютен филм за "Осми клас", за да заяви позицията си относно домакинството на Оскар-ите.

Съзирайки сред публиката актьора и комик Стив Мартин, Крис Рок заяви: "Стив Мартин е тук. Ти трябва да водиш Оскар-ите. Ти си най-добрият. Стив Мартин трябва да води Оскар-ите, защото аз няма да го направя. Не могат да ме хванат за тази работа".

Американската киноакадемия продължава да търси водещ за церемонията на 24 февруари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

2

Лопе де Вега

28.01 2019 в 17:49

Еми дърпат се, щото после почват едни... ама що е бял, защо не е чернокожа лизни-близни, транспедераст, ама тоя е оная, нали помните? Няма кой ясно да определи ред и квоти. Тази година чернокож хетеро, догодина - жертва на Харви, после транс, после от 19 пол и т.н. Да ви еба политическата коректност! И джендерските простотии! И вас!

12373

1

Emigirl

09.01 2019 в 13:21

Едно време беше много престижно да си домакин на Оскарите и беше голяма привилегия, а сега... всеки се дърпа..