Джони Деп и Амбър Хърд: тя го съди за побой, той ѝ иска 50 милиона за клевета

ОFFNews 07 март 2019 в 12:20 7565 0

Разводът между Джони Деп и Амбър Хърд вече е достоен за сценарий на холивудски филм.

Бракът между двамата продължи по-малко от 2 години, но раздялата им явно ще отнеме доста повече време.

След месеци ожесточени битки, двамата сложиха край на брака си, като Хърд изиска ограничителна заповед, защото Деп я малтретирал.

Съдът разпореди актьорът да изплати 7 милиона долара на бившата си съпруга, а тя от своя страна заяви, че ще направи дарения на благотворителни организации.

Ситуацията  тъкмо започна да изглежда овладяна, когато Джони Деп заяви, че е повдигнал иск на стойност 50 милиона долара срещу бившата си съпруга Амбър Хърд за клевета.

В иска си актьорът обвинява Хърд в лъжесвидетелстване и инсцениране на побой и уж нанесени от него травми, както и в изневяра, тъй като по негови думи тя е започнала връзката си с милиардера Илон Мъск, още докато двамата са били женени.

„Съвсем ясно е, че всички обвинения срещу г-н Деп са неверни. Г-н Деп никога не е посягал на г-жа Хърд. Нейните жалби от 2016г. срещу него са лъжливи. Цялата тази история беше организирана от г-ца Хърд с цел повишаване на нейния рейтинг. Г-жа Хърд не е жертва на домашно насилие, тя самата е насилник”, се казва в иска.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови