Брадли Купър и Ирина Шейк се разделят

OFFNews 07 юни 2019 в 16:55 3486 0

Снимка Инстаграм

След като месеци наред се спекулираше за проблеми в семейството на Брадли Купър и Ирина Шейк, в крайна сметка спекулациите се оказаха факт, съобщава сп. “People”, като припомня, че двамата имат зад гърба си 4 години брак и дъщеря на име Леа.

Вижте тази публикация в Instagram.

Family! ???????? #BradleyCooper #IrinaShayk #leadeseineshaykcooper

Публикация, споделена от Bradley Cooper (@bradleycooper__original) на

Медиите твърдят, че Ирина се е изнесла от дома им, като отношенията им били изключително зле от няколко месеца. Повод за проблемите са и слуховете, че след филма „Роди се звезда“ Брадли Купър е изневерил на моделката с Лейди Гага. Химията помежду им стана повод за коментари, че между тях има нещо повече от приятелство.

Вижте тази публикация в Instagram.

A Star Is Born tribute!????❤️ #BradleyCooper #LadyGaga #AStarIsBorn

Публикация, споделена от Bradley Cooper (@bradleycooper__original) на

44-годишният Купър и 33-годишната Шейк официално са решили да прекратят връзката си и приятелски работят върху това как да разделят родителските права над дъщеря си, пише още изданието.

През годините двамата пазят връзката си от медиите. През февруари Шейк казва пред британския Glamour, че предпочита да запази романтиката далеч от светлините на прожекторите.

„Имам много приятели, които споделят много от личния си живот в Инстаграм или социалните мрежи и всичко е много публично. Възхищавам им се и го приемам, но мисля, че всичко е свързано с личния избор”, казва тя.

Тя добавя, че тъй като работата й изисква да бъде в медийното пространство, е предпочела семейният й живот да бъде тих.

Вижте тази публикация в Instagram.

What do you think about their red carpet look? ???????? #BradleyCooper #IrinaShayk #TheOscars ????

Публикация, споделена от Bradley Cooper (@bradleycooper__original) на

През същия месец Брадли Купър говори повече за бащинството, казвайки пред Опра Уинфри, че семейството е променило живота му.

„Дъщеря ни, тя е невероятна. Често виждам баща си в нея. Не мога да повярвам, че ще призная това, но имах моменти, когато бях в стаята с нея и си мислих „Татко?“, споделя актьорът.

Бащата на Купър - Карл умира през 2011 г., след като се бори с рак на белия дроб.

Проблем в отношенията им се казва, че е и дълбоката привързаност на Брадли към майка му, за което Ирина намеквала пред техни общи приятели. Именно майка си взе актьорът на наградите на Гилдията на актьорите, а във вечерта на Оскарите тази година бе под едната ръка с Ирина Шейк, а под другата с мама Глория.

Брадли и майка му стават особено близки след смъртта на баща му. „В семейството ми винаги сме били много близки и смъртта на баща ми беше брутално за всички. Все още не сме го преодолели. Имаме нужда един от друг“, каза преди време той по повод близките отношения с майка си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови