Звездите ни в зимните спортове вече тренират на сняг

OFFNews 10 септември 2019 в 20:34 1579 0

Носителят на голямата и малката световни купи в сноуборда Радослав Янков започна своята снежна подготовка с първия си лагер на глетчера Хинтертукс в Алпите.

Водещият ни сноубордист и неговия треньор Георги Атанасов ще са в Хинтертукс до 15 септември. Условията там са добри за тренировки - нова снежна покривка, температури около -5/-6 градуса и слънчево време.

Глетчерът в Австрия е избиран за тренировки и от много от най-елитните състезатели в алпийските сноуборд дисциплини. Лагерът на сняг за Янков и Атанасов ще продължи от 16 септември в Пасо Стелвио (Ит).

Алпийците от националния тим по ски пък започнаха втория си тренировъчен лагер на сняг. Воденият от Сергей Комаров и Стефан Присадов отбор вече е в Друскининкай (Литва), където състезателите тренират на сняг в зала.

Ползотворни тренировки там провеждат Камен Златков, Йоан Тодоров, Георги Ергин, Калин Златков, Константин Стоилов и Антон Томов.

По същото време но на глетчера Хинтертукс на лагер под ръководството на Мария Киркова са Юлия Златкова, Ева Вукадинова, Костадин Каферинов, Георги Нушев, Стефан Ярловски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!