Лекар във Варна бит от близки на починала пациентка

OFFNews 21 септември 2020 в 18:49 12129 2

Лекар от Университетската болница “Света Марина” във Варна е бит пред здравното заведение. Инцидентът е станал около 22.30 ч. миналия четвъртък. Посегателството е извършено от баща и 31-годишната му дъщеря. Те били в болницата, за да видят какво е състоянието на по-малката сестра, съобщи БНТ.

Неврохирургът, който излязъл да говори с тях, им съобщил, че настанената при тях 27-годишна жена е починала. Тогава двамата започнали да удрят лекаря по лицето и тялото. Той е с охлузвания.

От Районната прокуратура във Варна заявиха, че по случая се води разследване. С този мотив от болницата отказаха да застанат пред камерата ни. Бащата и дъщерята не са задържани.

Очаква се съдебно-медицинската експертиза за състоянието на бития лекар. След това ще се прецени дали на двамата ще бъде повдигнато обвинение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3007

2

Mariq20

22.09 2020 в 13:17

На народа му писна да чете преувеличени новинарски заглавия, които правят невинните - виновни. На всички ни омръзна повече от половината смъртни случаи в България да са зарази лекарски грешки и с цялата си наглост да съдят хората за няколко охлузвания, докато те са погубили човешки животи. На мен ми писна от хора, които подкрепят тези ,,пострадали'', само защото те все още не са страдали от лекарската безотговорност, но когато това стане, те самите ще посегнат, защото в България само така можеш да получиш малко облегчение, защото правосъдие при нас не съществува.

12135

1

Koilo

21.09 2020 в 20:25

Може ли да позная етноса на побойниците?