Серина Уилямс в писмо до майка си: Говореха, че съм мъж

OFFNews 20 септември 2017 в 14:19 6345 2

Бившата номер 1 в света Серина Уилямс публикува трогателно писмо до майка си в социалната мрежа Reddit, която е основана от половинката й в живота Алексис Оханян.

В него тя споделя първите си впечатления от майчинството и се връща към нападките от миналото, когато е била атакувана с всевъзможни обвинения, включително, че е мъж и няма място в женския тенис.

"Скъпа мамо, ти си една от най-силните жени, които познавам. Гледам мъничката си дъщеря и виждам в нея моите ръце и крака. Такава сила, мускулатура и тяло. Но не знам как ще реагирам, ако тя трябва да премине през изпитания, на които аз бях подложена в последните 15 години.

Наричали са ме мъж, говореха че взимам допинг, настояваха да играя с мъжете, че нямам място при жените, защото съм по-силна от тях. Аз съм работила упорито над себе си и затова имам това тяло.

Мамо, знам колко си била сдържана през годините към всички, които са глупави и не разбират силата на черната жена. Гордея се колко различни можем да бъде жените - силни, слаби, високи, ниски.

Всички сме жени и трябва да ке гордеем с телата си. Ще се опитам да следвам примера ти и да възпитам добре Алексис Олимпия добре.

Надявам се, че ще стана силна и смирена като теб, а ти ще продължиш да ми помагаш. Обичам те, скъпа мамо. Твоя Серина, най-малката от петте ти деца", написа американката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13507

2

Съгласен съм с коментар 1.
Редакцията... Не може да използвате расистки език!!!

12021

1

bls

20.09 2017 в 15:00

"Мамо, знам колко си била сдържана през годините към всички, които са глупави и не разбират силата на черната жена." - това е расизъм спрямо белите жени!
 
X

Подкастът на OFFNews