Наша тенисистка създаде песен за Джокович и разказа какъв е бил като дете

OFFNews 17 януари 2022 в 16:16 7176 0

Българската тенисистка Диа Евтимова се превърна в съпродуцент на най-новата песен за Новак Джокович – „Крал Ноле“. Двамата се познават още от деца. Парчето е изпълнено от немския изпълнител Томи Рийв, а премиерата беше преди няколко дни.

“Песента няма нищо общо с Откритото първенство на Австралия. Готвим я от близо три месеца – разказа Диа Евтимова в интервю за youtube канала Спортната джунгла. - Целта беше да му я пратя по време на Ортодоксалната коледа, която е на 7 януари. Просто съвпадна със ситуацията в Мелбърн.“

“Първата ни среща беше на турнир до 16 години в Торино. Бяхме близки като състезатели от Балканите. Няколко месеца се засичахме по турнири, хранехме се заедно, играехме. От самото начало се виждаше, че Новак е много професионално настроен. Баща му Сърджан беше много фокусиран върху развитието му и действаше много професионално. Новак тогава нямаше спонсори за разлика от Ана Иванович например”, коментира Диа Евтимова.

Какъв е бил Ноле като дете, какво са си казали Джокович и Евтимова, когато са се видели отново преди няколко месеца в Белград, как се оправят тенисистите по време на пандемия и с коя млада американска звезда работи в момента българската тенисистка можете да разберете в интервюто с Евтимова за youtube канала Спортната джунгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови