Нов запис от "каките": Борисов купил къща за 1.5 млн. в Барселона за своя любовница

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2016 в 09:01 35940 32

Поредна порция записи на разговори по аферата "Яневагейт" бяха публикувани в сайта "Биволъ".

Известно време след публикуването на записите сайтът не можеше да бъде отворен, но вече е активен. 

Новата порция записи са на разговор между Янева, Ченалова и неизвестен мъж.

Янева твърди, че Борисов е купил къща в Барселона за 1.5 млн. евро за жена, към която премиерът има "положително отношение".

Става ясно още, че премиерът имал връзка с жена от кръга на "Котараците", но в записа Янева не може да се сети за нейното име.

Друга любопитна реплика от записа, направена отново от Янева, е "За Мая бяха разбрали половин София".

Транскрипция:

В. Я.: Факт е, че към определени жени има и положително отношение. От тия, с които е бил.

Неизвестен Мъж: Сигурно.

В.Я.: Така е, ся, има една, на която и купи къща в Барцелона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забраих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше протокол.

Мъж: Ъ-хъ.

В.Я. Ииии… Макар че тоя му беше много близък приятел той се залюби с нея, ма в смисъл, не знам после какво стана, в смисъл още ли са заедно, разделиха ли се, нямам представа. Не мога ти кажа кво стана.

Мъж: (въздиша).

В.Я. Но към нея определено имаше отношение, в смисъл, не му беше като за едното чукане.

Мъж: Да. (въздиша).

В.Я.: За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София.

Мъж: Ъ-хъ.

В.Я.: Което е страшно неприятно да ти кажа.

Р.Ч: Ужасно.

В.Я.: Все пак.

Предполага се, че мъжът на записа може да е адвокат Момчил Мондешки. Той неведнъж е канен на изслушване в етичната комисия на Висшия съдебен съвет по изтеклите записи, но до момента не се е отзовал. 

Пред журналисти Румяна Ченалова потвърди, че мъжкият глас на записите е на Мондешки. На излизане от ДАНС тя уточни, че все пак е възможно гласът да е и на друг мъж, защото двете с Янева са разговаряли и с други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.01 2016 в 18:39

За кой ли път установявам,че гербарските тролове пишат ужасно неграмотно...също като любимия си шеф...№ 21-Когато няма друг виновен за скандалите около шефа ти,нека да е виновен вечно дежурният заподозрян-Иван Костов...Той поне е свикнал да го заливат с долнопробни измишльотини и помия...Така е в България от край време-"свестните у нас считат за луди...",а "лудите" ,мафиотите,ченгетата си ги избираме в Народното събрание и в управлението!...Ако нямаше нищо вярно в разговорите на "каките",защо тича неканен във ВСС да спира разследването по този скандал?Тича,защото всичко е вярно,а "каките"са юристки и знаят много...

16.01 2016 в 18:27

№ 19-да те светна само,твоят боце е декларирал 125 000 в НАП,а купува къща в Барселона за 1,5 млн.Сигурно са от тия парици,милиардите дето изнесоха с "пашата" при първото му управление/ако това неговото въобще може да се нарича "управление"/...Аз мисля,че трябва да го разследват за подаване на декларации с невярно съдържание...нали така!

16.01 2016 в 17:03

Допусната е "правописна грешка"! Къщата не струва 1,5 милиона, а ПЕТНАДЕСЕТ МИЛИОНА и не е в Барцелона, а в на о.БАРБАДОС и е купена с ония пари, които ги товариха с "палети на самолети" !... Ха ха ха ха.....

15.01 2016 в 23:03

СКОРО ВРЕМЕ ОЩЕ ЕДНА БАНКА ( ПИБ) ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА ОТ ВАШИЯ" БАЦЕ". ... ТАЯ МАЯ ТАМ РАБОТИ.МУТРАТА КРАДЕ НА ЕДРО -БАНКИ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С КОКОШКАРСКИ ДРЕБОЛИИ.ЖАЛЪК СКОТСКИ НАРОД-МЪРША.

15.01 2016 в 20:17

"Авторския колектив" толкова яко е захапал органа на бивола, че вече има шанс да го откъсне! :D :D :D

15.01 2016 в 20:02

Я па тея, еми що да не ѝ купи бе? С негови пари я е купил. И тя дет се вика, си ги е отлежала. Къде е проблема?

15.01 2016 в 19:24

Задавам резонните въпроси на главния прокурор Сотир Цацаров:
1. Провери ли прокуратурата и ВСС откога е връзката между съдия Владимира Янева и Момчил Мондешки? Колко близки са били двамата и то в период, когато Владимира Янева „коли и беси“ в Софийски градски съд?
2. Подарил ли е Момчил Мондешки на Владимира Янева автомобил „Ауди“?
3. Кога и защо се скарват Владимира Янева и Момчил Мондешки? Кара ли Мондешки Владимира Янева да върне подаръка „аудито“? Впрочем, стила за „връщане на коли и подаръци“ е същият, който от години тече в мутренските среди по отношение на „мутресите“, подбрани от „баровците“ – „мутри“.
4. „Оправяни“ ли са дела чрез Мондешки от Владимира Янева? Колко? Колко много?
5. Демонстрирал ли е навсякъде Момчил Мондешки близостта си с лица от „върховете на Властта“? Кои? Сред тях Делян Пеевски, Бойко Борисов, Цветан Цветанов ли са?
6. Защо се скарват Владимира Янева и Момчил Мондешки? Има ли основание Мондешки да е „бесен“ на някого – на кого?! – и да си връща, пласирайки записите?
7. Каква е ролята на братът на Мондешки като синдик на КТБ? От кого е толериран? Защо?
8. До преди 5-6 години бяха ли „бедняци“ Мондешки, сега милионер ли е, изкупил ли е предприятия, етажи с офиси, административната сграда, в която живеят той с майка си и брат си, глътнала милиони за реконструкция? Отделно закупил ли е къща в Троян, която с ремонта надвишава милион, няколко коли, две от които последно купени Ферарита по 600 000 лв., скутери и какво ли не? Пази ли частна фирма имота му? Има ли офшорки в Сейшелите, в които участва?
Да направим сега аналогия между скандала с „тефтерчето на Красьо Черния“ и аферата „Янева гейт“. Как така по „Красьо Черния“ бяха наказани куп магистрати, единствено защото присъстваха само в това тефтерче, без даже да се знае какво са говорили с въпросния Красьо, защото НЯМАШЕ НИКЪДЕ ИЗТЕКЛИ РАЗГОВОРИ, докато в аферата „Янева гейт“ ВСС и прокуратурата се чудят как да покрият „правилните“, близки до властта на ГЕРБ и Делян Пеевски.
По времето на „аферата Красьо Черния“ само заради това, че в тефтерчето му имаше куп имена на магистрати, бяха наказани 20, а дисциплинарно уволнените са 8. Източник тогава на информацията за проведени разговори бе на председателят на етичната комисия на ВСС Цони Цонев.
НИКОЙ ОБАЧЕ НЕ ЧУ НИКАКВИ РАЗГОВОРИ, ЗАЩОТО ТАКИВА ЗАПИСИ НЯМАШЕ.
Някои магистрати изгоряха дори само за това, че са били набрани погрешка, тъй като отчетените секунди срещу името им бяха 0.01.
И до този момент никой не знае кой какво е говорил точно с въпросния Красьо Черния, впрочем, оневинен след дълго влачене по съдилища.
По „аферата Янева гейт“ има обаче не само записи, а и в тях се чуват потресаващи данни за СИМБИОЗА между изпълнителна и УЖ независима правосъдна система, както и за бизнес – преплетки, толерирани от властта.
Мондешки го покриват като „зеница“, Владимира Янева се чудят как да я „извадят“ с най-минимални загуби от скандала, а Румяна Ченалова трябва да опере целия пишкир, за да не лъснат непраните гащи на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Делян Пеевски и Сотир Цацаров.
Само че има още какво да се чуе. Интересното тепърва предстои.

15.01 2016 в 19:11

Борисов, не се крий, отговаряй купил ли си къща на любовница в Барселона за 1.5 млн евро.

След като скандално, безобразно и противоконституционно Бойко Борисов нахлу на заседание на ВВС, без да е канен, привикван, или каквото и да е друго шлякано определение, премиерът бе „опраскан“ с поредната порция от „Яневагейт“. „Бойко“ излиза от един скандал и влиза в друг. Направо е в серия. И?
Бойко Борисов на една маса с Владимира Янева и Цветан Цветанов.
Гробовно мълчание откъм слугинските му медийни ибрикчии. „Шишковите дописници“ се ослушват като недооправени шафрантии „в Шервиньо“. Пълна порнография. При това все още сме на аудиофаза. Какво ли ще е, когато излязат и едни други записи – с перфектно видео качество.
Линията на поведение на Бойко Борисов е нарисувана – демек не може да коментира „незаконни записи“. Обаче звукът е с такова качество, че направо проглушава ушите на България. Борисов може да се прави на пет за шест, да не иска да коментира „незаконни записи“, но нали цяла България ги коментира. И?
Борисов, не се крий, отговаряй купил ли си къща на любовница в Барселона за 1.5 млн евро. Ако това е факт, а В.Я. не бръщолеви махленски клюки, с какви пари.
Борисов, може да си сигурен, че „незаконните записи“ влизат в грамите на големите амбасади – САЩ, Германия, Великобритания, Франция. Само си представи Танте Меркел как реагира, когато и редят абзаци за твоите изпълнения в прословутите „доклади за лидерите“, които получава всеки месец.
„Бойко“ се пържи в собствен сос. Никакъв Лозан Панов не му е виновен. Опасно за държавата е поведението на премиера, а не реакцията на председателя на ВКС, който не позволи да блъде вкаран в sms-зависимост и след това да бъде размазан от шантажиране, докато го държат на „къса каишка“.
В.Я. „рисува“ приключенията на „Бойко“ така, сякаш описва някакъв мутронерез от времената на „Козела“ и Георги Стоев. Апропо. Като казахме Георги Стоев. „Бойко“ ще се юрне да съди журналисти заради „незаконните записи“, или направо ще ги „поръчва“. За един Сотир Цацаров питаме.

Сексскандалът „Бокогейт“ разтресе „елитната гмеж“. Б.Б. мълчи за „търговията с влияние“ за VIP-курвите

Ако продължава да се прави на улав, Бойко Методиев Борисов ще свърши много зле – този път Улицата ще го метне като за световно. В най-добрия случай това ще е „Рисунката“… Докато малоумните му пропагандни ибрикчии и шлякани измекяри дуят недоопраскани прасешки бузки с измислени историйки, „елитната гмеж“ в София се разтресе. Всички говорят за „онази Мая“.
„Биволъ“ яко нахендри слънцеподобния „Бойко“, който продължава да дърдори, че нямали право да го привикват във ВСС, след като никой не го е викал, а той сам се натресе с възмутителната си безпардонност. „Яневагейт“ така разклати „стабилното“ правителство, че Б.Б. тепърва ще се изнервя.
От месеци се тръшка, знаем това от първа ръка, че не го канят в САЩ на официално посещение. Ще го поканят – в шестък. След изтичането на поредния „незаконен запис“, пардон за гаргарата, в който В.Я. твърди, че Б.Б. е купил къща за 1.5 млн евро в Барселона за своя любовница, към която имал „положително отношение“, евролидерите ще започнат да отбягват „Бойко“.
За САЩ изобщо да не си фантазира Бойко Борисов. Няма да го огрее. Да видим дали Танте Меркел ще го гушка след мегаскандала с VIP-курвата „Мая“ и останалите платени връткаджийки на повикване.
Б.Б. продължава да мълчи скандално за „търговията с влияние“ за VIP-курвите. Имало било „кадрова търговия“ в службите, писна бившият председател на комисията по национална сигурност в парламента Атанас Атанасов. Какви служби, какви офицери с чест – vip-курви въртят държавата с ебаните си задници.
Всекиму неговото. Всеки народ си заслужава своя „Боко“. Не ли?

15.01 2016 в 17:10

Е коя е Мая бре хора? Да не е тая уруспия от Кюстендил - пази боже ! Ако я срешнеш кога е излезнаала от мийката мале мила- като бостанско плашило

15.01 2016 в 16:11

http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-razrabotka-ervei-janevageyt-21258419

Излезе нов запис от разговорите между бившите съдийки Янева и Ченалова - този път със сексуален привкус. В поредната част от "Яневагейт" пак е намесен премиерът
В записа, отново публикуван от "Биволъ", се чува Владимира Янева, която казва:

"Аз, ако съм искала да преспя с Бойко, съм щяла да преспя преди 5 г. Сега зорлем да го правя 5 години по-късно, просто, когато не искам, няма смисъл. Сега какво трябва - да отида да влизам в някаква ситуация, в която да се чудя ни напред, ни назад, да стане още по-лошо. Няма смисъл да влизам в такава ситуация. Ти какъв мислиш ще ми бъде разговорът с него? Ще ме пита юридически правилно ли съм подписала СРС-та ли?"