Yettel предлага промо оферта на Samsung Galaxy A53 5G с безжичните слушалки Galaxy Buds Live

До края на месеца всеки бъдещ или настоящ клиент на мобилния оператор може да закупи Galaxy A53 5G със слушалки на цената на смартфона

OFFNews 24 юни 2022 в 15:45 1213 0

тутурутка
Тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти поредната атрактивна оферта – функционалния смартфон Samsung Galaxy A53 5G заедно с безжичните слушалките Galaxy Buds Live на цената на смартфона.

Тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти поредната атрактивна оферта – функционалния смартфон Samsung Galaxy A53 5G заедно с безжичните слушалките Galaxy Buds Live на цената на смартфона. От 22 до 30 юни тя е 549.99 лв. при плащане в брой или по 27.99 лв. лизингови вноски на месец, при сключване на договор за две години с план Тотал Макс 39.99.

Новата серия Galaxy A е разработена с цел да бъде модерна, функционална и устойчива. Тънката рамка на панела на Galaxy А53 5G създава усещането за изящество и стил. Благодарение на новия Ambient Edge дизайн, камерата прелива в корпуса на телефона.

Задвижван от осемядрен процесор Exynos 1280, създаден при 5nm технология, смартфонът е изключително бърз за своя клас. За това спомага и голямото количество RAM памет, която е 6 GB. Вградената памет пък е 128 GB, но може да бъде разширена с карта до 1 TB.

Четворната камера на Galaxy A53 5G разполага с 64MP основна камера с OIS и VDIS технология, благодарение на която снимките са прецизни всеки път. Работата ѝ се допълва от ултра широк сензор 12 МР, сензор за дълбочина 5 МР и камера за макро снимки 5 МР. Galaxy A53 5G има 32MP предна камера с висока разделителна способност, която осигурява страхотни селфита и ясна картина при видео разговори.

Отличителна черта на Galaxy А53 5G е неговият 6.5" FHD+ Super AMOLED дисплей, който предлага 120Hz честота на опресняване за изключително плавно скролване. Смартфонът има 5000 mAh батерия с възможност за 25W бързо зареждане, а сред една от другите важни негови характеристики е водоустойчивостта до 1 м в сладка вода за 30 мин., позволяваща IP67 сертифицирането му.

От своя страна допълнението към смартфона – Galaxy Buds Live, са качествени шумозаглушаващи слушалки с дълбок и богат звук, и мощно усилване на баса. Компактните слушалки разполагат с цели 3 вградени микрофона, гарантиращи качествените разговори, както и първото активно шумопотискане на Galaxy Buds и до 21 часа живот на батерията в комбинация със специалния калъф за зареждане.

При покупка на телефона онлайн, слушалките автоматично се добавят към количката, така че потребителите имат възможност да комбинират смартфона и слушалките с други промо кодове за отстъпка. Към предложението е включен и безплатен 2-месечен достъп до YouTube Premium, за потребители, които до момента не са ползвали пробен период на услугите в платформата, с което могат да се наслаждават на съдържание без реклами или да свалят и слушат музика офлайн или на заден фон.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови