VIVACOM в първият оператор у нас, който предлагa устройства REALME

REALME C3 е първият модел на новата марка, който е наличен във VIVACOM

OFFNews 09 септември 2020 в 17:09 3521 0

VIVACOM в първият оператор у нас, който започва предлагането на устройствата на новата марка REALME.

Технологичният бранд е най-новото попълнение в портфолиото от продукти на VIVACOM и е още една стъпка на компанията към задоволяване на различните потребителски нужди и желания. 

REALME C3 е първият модел на марка, който ще се предлага в търговската мрежа и онлайн магазина на оператора. Той съчетава стилен дизайн, висока производителност и страхотна камера, за да задоволи всички нужди на динамичния работещ човек.

REALME C3 има обширен 6.5-инчов HD+ дисплей, за страхотно изживяване на картината при гледане на видео или игри. Моделът поддържа тъмен режим, за по-доброто визуално възприемане на графиката в тъмната част на денонощието, а покритието му е Corning Gorilla Glass 3.

REALME C3 използва мощния 8-ядрен процесор MediaTek Helio G70, който изпълнява задачите с висока производителност и ниска консумация на енергия, а вграденият изкуствен интелект оптимизира процесите, за да осигури максимално удобство и удоволствие при изпълнение на задачите. Устройството е оборудвано с 3 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет за съхранение на всички важни файлове и снимки, а благодарение на слота на micro SD може да се разшири до 256 GB.
За всички, които обичат да бъдат фотографи с повод и без, смартфонът предлага тройна основна камера с вграден изкуствен интелект – 12 МР основен обектив + 2 МР макро обектив + 2 МР сензор за боке ефекти. Камерата поддържа заснемане на Slow Motion видео и има Chroma Boost и HDR mode, които правят цветовете още по-наситени и контрастни.

А за страхотни селфита се използва 5 МР селфи камера, с вграден изкуствен интелект за разкрасяване на снимките и HDR.
Моделът разполага с мощна батерия с капацитет 5000 mAh, която гарантира на потребителите минимум два дни интензивно използване на устройството – над 19 часа гледане на видео и над 38 часа в режим на разговори. REALME C3 поддържа и 10W бързо зареждане на батерията.

Смартфонът се отключва с биометрични данни на ползвателя чрез сензор за пръстови отпечатъци, или с помощта на предната камера и опцията за лицево разпознаване.

REALME C3 има нежен, вдъхновен от изгрева дизайн на гърба, с преливащи слънчеви лъчи в релефно покритие. Моделът има слот за две Nano SIM карти и отделен слот за micro SD карта, което позволява използването и на трите едновременно.

REALME C3 се предлага в син и червен цвят и магазините и онлайн на сайта на VIVACOM на страхотната цена от 9,98 лв. на месец с план Smart XL.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!