VIVACOM предлага ексклузивно Nokia WiFi Beacon 1

OFFNews 08 септември 2020 в 17:59 4085 0

Ексклузивно за българския пазар VIVACOM предлага устройствата Nokia WiFi Beacon 1, които свързани помежду си създават високоефективна система за скоростна WiFi Mesh мрежа. Тя представлява интелигентна самоорганизираща се мрежа, осигуряваща оптимално безжично покритие в целия дом. 

Nokia WiFi Beacon 1 се предлага на цена от 9,98 лв. на месец за пакет от 2 броя устройства на лизинг при сключване на 24-месечен договор за фиксиран интернет.

Благодарение на вградените си аналитични функции, системата Nokia WiFi Mesh елиминира влиянието на смущаващите източници в съседство, като други wi-fi мрежи и микровълнови фурни и адаптира интернет сигналa, предавайки го с оптимална скорост и високо качество, дори в най-отдалечените точки на дома.

Мрежата се управлява лесно през мобилното приложение Nokia WiFi,от където потребителите могат лесно и бързо да разширят обхвата на мрежата като добавят допълнителни Nоkia Beacon 1 устройства, да избират между различни функции, като създаване на семеен профил, създаване на външна мрежа за посетители и постоянен мониторинг на свързаните устройства.

Семейния профил позволява на родителите да зададат определени часови диапазони за достъп до интернет на децата, както и час за лягане, след който мрежата ще бъде неактивна, а също и да забранят достъпа на групата до определени интернет адреси, за да осигурят по-голямата безопасност на децата в интернет пространството.

Чрез мобилното приложение потребителите могат да създадат и мрежа за външните потребители, в която също имат възможност да контролират позволените уебсайтове.

Постоянният мониторинг им позволява да проверят по всяко едно време броя на външните устройства, свързани към WiFi Mesh мрежата, силата на връзката, както и да виждат разположението и обхвата на изграждащите я Nokia Beacon 1 устройства. Тази функция е достъпна както през мобилното приложение, така и през web портал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови