БГ фирма създаде най-малкия касов апарат в света, тежи само 300 грама (видео)

OFFNews 22 февруари 2019 в 11:27 4565 0

Българската технологична компания Daisy Tech фирма създаде най-малкият касов апарат в света.

Устройството Daisy Compact S лесно се побира в джоб. То е разработено изцяло от екипа на българската компания. Размерите му са едва 84x167x60 мм, а теглото - само 300 грама.

Въпреки малките си размери моделът разполага с голям светещ операторски дисплей, клиентски дисплей, подсветка на клавиатурата, линеен термален принтер и вградена батерия, която го прави независим при липса на ток и електрически контакти.

Daisy Compact S има и възможност за връзка чрез Bluetooth, WiFi и USB. Това го прави много удобен при разносна търговия, куриерски услуги, офиси, магазини, барове и дискотеки. Освен разнообразните и удобни комуникационни възможности за връзка с компютър, таблет и други мобилни устройства, апаратът притежава интуитивно меню за работа, висока скорост на печат на бележките, операторски и клиентски дисплеи.

Иновативните касови апарати от серията Compact могат да се зареждат и с кабела на смартфона или компютъра им и притежават изумително бърз адаптер и принтер. Устройствата на Daisy Tech издържат по цяла седмица работа само на батерия, чието зареждане отнема не повече от час.

Друго удобство при работата с тях е, че с малкото джобно устройство забравяте и за кабелите за връзка с баркод четец. Благодарение на вградения Bluetooth, моделът Compact S може да се свързва и работи безжично както с четеца, така и с търговския софтуер за продажба. Комуникацията между устройството, на който е базиран софтуерът, и касовия апарат също може да се извършва директно безжично.

Новите касови апарати на Daisy Tech (www.daisy.bg) са изцяло съобразени и сертифицирани според последните изменения в Наредба Н-18 от 28.09.2018 г. на Министерство на финансите, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни – от останалите бизнесмени и търговци.

Българската компания е пазарен лидер не само у нас, а и в много други държави от Европа, Азия, Африка и Южна Америка. Касовите апарати на фирма Daisy Tech са сред най-популярните и надеждни устройства в Австрия, Италия, Чехия, Румъния, Македония, Молдова, Грузия, Словения и още над 40 държави по цял свят.

Daisy Tech е производител №1 не само в България, но и в цяла Европа, като от създаването си до днес е продала над 2 000 000 фискални устройства по цял свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови