Сестрата на Тръмп казва в запис, че брат й е жесток и друг се е явил на изпита му за университета

OFFNews 23 август 2020 в 11:07 13629 1

Доналд Тръмп

По-голямата сестра на Домалд Тръмп - бившият федерален съдия Мериан Тръмп Бари, критикува остро брат си в серия от записи, публикувани в американски медии, предаде АП.

"Той няма принципи", казва Бари за 74-годишния Тръмп.

Записите са правени от племенницата на президента - Мери Тръмп, която наскоро издаде скандална книга за своя чичо със заглавие "Твърде много и никога достатъчно: Как семейството ми създаде най-опасния човек в света". Записите са правени през 2018 и 2019.

В един от тях 83-годишната Мериан Бари казва, че през 2018 чула в интервю брат ѝ да казва, че ще я изпрати на границата да разглежда случаи с деца мигранти, разделени от родителите си.

“Принципите му, божичко, ако си религиозен човек, помагаш на хората. Не правиш това", казва Бари.

"Ужасните му туитове и лъжи, боже господи", "Говоря твърде свободно, но знаеш какво имам предвид. Подмяната на истории. Липсата на подготовка. Лъжите. Пълни глупости" - казва още тя в записите.

Думите на Мериан бяха публикувани първо във "Уошингтън поуст", а по-късно и в Асошиейтед прес.

Записите осветляват напрежението в отношенията между президента и неговата сестра. В един момент тя казва: "И всичкия този фалш! Фалш и жестокост. Доналд е жесток."

Бари е записана да казва, че човек на име Джо Шапиро се е явил на теста, с който Тръмп е влязъл в Пенсилванския университет. Това твърдение бе публикувано и в книгата на Мери Тръмп, а Доналд Тръмп го отрече.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови