12-годишна опита два пъти да отрови майка си, защото ѝ взела айфона

Ивайло Анев Последна промяна на 22 март 2015 в 14:40 5808 5

Полицията в американския град Денвър, щата Колорадо е арестувала вчера 12-годишно момиче, което се опитало два пъти да отрови майка си, защото му взела айфона, съобщи Reuters.

Първият опит за убийство е бил в началото на март, когато момичето сложило белина в плодовия сок, който приготвило за майка си. След като жената отпила, веднага и прилошало и потърсила спешна помощ. В болницата успели да стабилизират жената и я изпратили вкъщи.

Само няколко дни след този случай 12-годишната й дъщеря отново направила опит да я отрови, като пак сложила белина, но този път в каната й с вода. Майката усетила острия мирис на хлора във водата и тогава разбрала, че дъщеря й се опитва да я убие, заради това, че ѝ е отнела смартфона.

Жената веднага се обадила в полицията и органите на реда са отвели детето в център за малолетни престъпници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.03 2015 в 09:12

GEIROPA E FINOFNAAAA!!!11
KLETA MAJKA BALGARIAAAA

23.03 2015 в 08:51

До Гой Фокс - те тия неща като се случат в любимия ти рашистан, въобще не се разбира, пък и никой не им обръща внимание щото са ежедневие. Но да не забравяме, че там няма много Айфони, а и трябва да продадат поне един бъбрек за да се сдобият с такъв.

22.03 2015 в 17:11

Защото хората нямат представа как да си възпитават децата и да им показват кое е добро, кое е лошо, и защо трябва да бъдат добри хора. Вече понятието "ценностна система" не значи нищо и един "умен телефон" е по-важеден от собствената ти майка. Апък собствената ти майка от друга страна не знае какво да те прави и за това те праща някой друг да се занимава с теб, защото тя се е издънила. Пълен цирк

22.03 2015 в 16:33

Човек да рече, че е станало в човекоядския азиатски Путинистан, а то всъщност било в демократичния, либерален и толерантен към афроамериканците Обамистан! Ужас, ужас.

22.03 2015 в 14:58

"Жената веднага се обадила в полицията и органите на реда са отвели детето в център за малолетни престъпници."

Майката се отървала от дъщеря си, понеже не могла да я възпита. Супер!