Десислава Радева благодари на дизайнерката, създала роклята ѝ за Виенската филхармония

OFFNews 02 януари 2018 в 16:16 63208 3

Десислава Радева благодари на дизайнерката Невена, създала роклята ѝ за новогодишното посещение във Виена по лична покана на федералния президент Александър Ван дер Белен. 

"Просто NEVENA! Благодаря ти!", написа първата дама в профила си в социалната мрежа Facebook. 

Дизайнерката пък публикува снимки на първата дама и написа: „Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата”.

Това не е първият път, в който Радева носи тоалет на работещата в Лондон българска моделиерка. Съпругата на президента носеше костюм на Невена Николова по време на срещата на НАТО през юни 2016 година.

Десислава и Румен Радеви бяха почетни гости на Новогодишния концерт на Виенската филхармония в златната зала на „Музикферайн“, а произведението на Йохан Щраус-син – „Празничен марш” беше посветено на поемането на България на Председателството на Съвета на Европейския съюз.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7551

2

reKontra

02.01 2018 в 23:44

Цвета й подхожда!

21061

1

рамбо

02.01 2018 в 17:26

Г-жа Радева има право да изкаже благодарност на дизайнерката си в социалните мрежи, но препечатването на тая благодарност във всички сайтове ,че даже и с линкове към страницата на дизайнерката, вече си е чиста реклама.
 
X

Подкастът на OFFNews