3 незаменими съкровища в дамския гардероб 

OFFNews 26 август 2021 в 12:01 826 0

Снимка pixabay

Лятото ни се изплъзва сладко през пръсти. Времето полека ще започне да става отново капризно. А ние ще се огледаме за стилни инвестиции за новия сезон в гардероба си. 
  
Нищо не стряска повече жената от мисълта, че няма какво да облече за повод, било то сватба, конференция, бизнес парти или важна среща. Кой е цветът на годината? Кои материали на изработка са устойчиви и щадящи природата? Коя е перфектната чанта сред всички актуални колекции с чанти
  
Ами обувките? Кой чифт е едновременно елегантен и удобен? Това са само част от въпросите, които неминуемо ни спохождат. 
  
Да започнем от цвета на годината – жизнерадостното коралово с нотки на оранжево и нежно златисто. Перфектно попълнение за колекцията ни от дамски рокли или някой свеж акцент. 
  
Да обърнем внимание на съкровищата, които преобразяват сезона: 
  
Елегантна чанта 
  
Универсалната истина, че една жена никога няма да има достатъчно чанти. Нито прекалено много. А следващата винаги ще ѝ е любима.  
  
Guess имат чудесни опции – едновременно елегантни, но и ефектни, изработени от еко кожа, подходящи както за работа и бизнес среща, така и за коктейл вечерта. Отделенията също са много удобни вътре в самите модели. 
  
За парти се насочваме към чантата тип клъч. Или кокетен модел с дълга дръжка. Побира само най-есенциалното, но пък завършва блясъка. 
  
Небрежни рокли 
  
Чифт сандали или бохо чехли с преплетени елементи и една такава рокля са ни достатъчни за уикенд край морето. Залагаме на любими цветове, феерични волани и пълен комфорт. 
  
Дънки 
  
Дамският гардероб е немислим без няколко чифта качествени дънки в необятносиньо. Тази година трендът повелява свободни разкрояващи се крачоли в духа на 70-те. Високата талия е абсолютно доминираща, за което само се радваме. Хубавите дънки са нашето спасение и за парти, и за ежедневието. Перфектната база за перфектните аутфити през всеки сезон. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews