ОМВ зареди 46 литра газ в бутилка от 42 литра. Клиентката отказва да си тръгне

Владимир Йончев 14 септември 2014 в 14:42 119569 154

Този материал има развитие. Вижте тук отговорът на ОМВ

и проверката на Рено

ОМВ зареди 46 литра газ в бутилка от 42 литра.

Това стана преди минути в бензиностанцията на кръстовището на Околовръстния път и бул. Бъкстон. Клиентката Боряна Хрисимова отказва да си тръгне и заяви, че ако трябва ще спи на бензиностанцията, но няма да допусне колонката да продължи да работи, докато не бъде проверена.

Автомобилът на Хрисимова е "Рено Меган" с фабрична газова уредба. В документите на колата пише, че бутилката е с вместимост 42 литра, а освен това бутилката не е била напълно празна, защото Хрисимова е дошла на газ до бензиностанцията. Уредбата е минала контролен преглед.

Случва ми се за пореден път и все в бензиностанции на ОМВ, каза Хрисимова. На два пъти управителят на бензиностанцията ми върна пари, каза, че е станала някаква грешка явно и че спират колонката.

Този път служител на ОМВ й обяснил, че вероятно е развален поплавъкът на бутилката и така тя събира повече газ. Обадихме се и на телефона за оплаквания. Дойде служителка на ОМВ и обясни, че колонката е минала метрологичен надзор, пломбирана е и тя нищо не може да направи докато метрологичният надзор не я проверя. Ще стоя тук и ще чакам да дойде този метрологичен надзор. Колата ми е комби, нося си одеяло и ще спя тук, каза гневно Хрисимова.

OFFNews се опита да се свърже с ОМВ. На сайта е публикуван само имейл, на който изпратихме запитване.

Телефоните на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор не отговарят, а горещ телефон за спешни случаи не е посочен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!