Ден 90: Готви се протест, по-мащабен от Великите народни въстания (видео)

OFFNews 06 октомври 2020 в 20:41 10701 4

Протестът продължава въпреки дъжда - и тази вечер демонстрантите се събраха в "Триъгълника на властта", за да поискат оставките на премиера Борисов, правителството и главния прокурор Гешев.

Ние може би продължаваме да работим по едно голямо събитие, което ще бъде над размера на въстанията. Това отнема някакво време, обяви от трибуната адвокат Николай Хаджигенов от "Отровното трио".

Българите в чужбина продължават да протестират всеки ден. Питат ще има ли нови въстания, за да се включат и те. А днес получихме обаждания от две различни групи от Пловдив, които работят по национални протести в Пловдив. Не се познават помежду си, търсят нас за посредник, което е чудесно - каза Хаджигенов.

Протестът продължава да търси и къде е Бойко Борисов - демонстрантите отново призоваха всеки, който има информация къде се намира премиерът или кордонът му, да съобщи във фейсбук групата "Да намерим Бойко".

Към 20:45 ч. част от демонстрантите поеха с чадъри на традиционното шествие към Орлов мост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5712

2

tough

06.10 2020 в 22:59

Къде видяхте 3 хиляди, да не говорим за 20 ? Тия протести, организирани от неядливите тримца, още преди няколко месеца загубиха смисъла си и затова почти никой не се вясва на тях. Май на повечето хора е ясно, че мутрите трябва да си ходят, ама като няма кой да дойде след тях, общо взето си налягаме парцалите.

2400

1

Андрешко

06.10 2020 в 22:40

Велико, велико ... колко да е велико? 1, 2, 3 хиляди? 20 хиляди?
А останалите 4 милиона гласуващи какво са?
Между другото, днес няма статия за МаЯ Костинбродска и за Бойкикев, що така?
ОФФФ, нюз?!?!

 
X

Да помогнем на украинските деца!