Зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков е с коронавирус

OFFNews 23 октомври 2020 в 17:02 4037 1

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е дал положителна проба за коронавирус. Това съобщи самият той във фейсбук пробила си.

"Скъпи приятели, за съжаление след направен днес PCR тест получих положителен резултат за Ковид 19. Длъжен съм да ви информирам. Към момента се чувствам добре и съм под карантина у дома, в интерес на здравето на всички, с които общувам.

Тестовете направих не заради симптоми, а превантивно - от началото на пандемията се тествам редовно заради големия брой хора, с които работата ме среща всеки ден. Надявам се никой от контактните с мен да няма проблем! Пазете се и спазвайте стриктно противоепидемичните мерки!"

Последната публична изява на Нанков беше на 18 октомври, когато заедно с премиера Борисов инспектираха ремонта на 27-километровата отсечка  от пътя Смолян – Стойките – Широка лъка. 

Вчера Нанков беше на посещение в Казанлък, за да открие информационни дни по проект BG161PO001-1.2.01-0001 „Енергийно обновяване на българските домове”. Той взе участие и в пресконференция в сградата на общината, на която бяха представени изискванията за кандидатстване и възможностите, които проектът предлага.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

706

1

order

23.10 2020 в 19:06

Бай ТУЛУП е селски тарикат и прави представление от селска вечеринка.. . Всичко е инсценировка за замазване на активното мероприятие на Президента!!!!!