ВМРО за критиките на френската евродепутатка: Криворазбраната толерантност ражда чудовища

OFFNews 13 януари 2018 в 15:40 8126 5

От ВМРО обявиха, че са възмутени от позицията на френската евродепутатка Карима Дели, която видя намек за сексуален тормоз във видеото, рекламиращо европредседателството, и поиска оттеглянето на клипа. 

"Крайностите във възприемането на „нормалността“ се изродиха в извратеност! Ние от ВМРО – Българско национално движение сме възмутени от позицията на френския евродепутат Карима Дели, че официалната видео реклама на българското председателство на Съвета на ЕС трябва да бъде спряна незабавно заради послание, което смята за политически некоректно... За адекватността на самото съдържание, не е мястото и времето да се говори, но сме категорични, че да се търси подтекст за сексуален тормоз е крайно, грозно, нелепо и недопустимо. На това тук по нашенски ние му казваме: „Да търсиш под вола теле“ – нещо, което именно тези неолиберални общности се опитват да реализират и да ни убедят, че е нормално", обявиха от ВМРО в позиция до медиите.

"Това е поредният пример за извратената криворазбрана реалност, в която „Зелените“, чиито представител в ЕП е Дели, живеят и недопустимите стандарти, които крайните либерали в Европа се опитват да насаждат", посочват от партията.

Те използват случая да се обявят и против Истанбулската конвенция, която по думите им "под маската за превенция от насилието над жени прокарва недопустими текстове като „социален пол“, „разчупване на стереотипите за мъж и жена“, официализиране на термина „джендър“, както и въвеждане на трансджендър обучение в детските градини и училищата".

"Ние от ВМРО сме категорични, че в България има вековни ценности, морал и традиции, които ще продължим да отстояваме и браним от новите, извратени „световни тенденции“. Ако днес държавата ни допусне подобна провокация, то утре и „Добър ден!“ ще бъде повод за дела за сексуално насилие", категорични са от ВМРО.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

5

Лопе де Вега

13.01 2018 в 20:00

За добър ден не знам, но нали помните как Вуте казва: Здрасти, Пено. А Пена: Иии па ти, Вуте, що си сладкодумен. С две думи ме нави.

Поздрав!

16193

4

SC

13.01 2018 в 18:54

Ще ми бъде интересно да прочета как местният „зелен“ би защитил френската си съмишленичка. Хайде, Дайнов, не се срамувай!

8000

1

Мляко

13.01 2018 в 17:48

Че наще са маскари и им трябват шамари трябват. Ма тая алжирка и тя няма право да се обажда. Същия като нея и кмета на Лондон. Прикават си и действат за техните малцинства и вземат решения против коренното население(до колко е вярно за тая тепърва ще си проличи). 9то дете от 13 членно семейство, зелена(сиреч соросоидно лява). Който се разрови в туитър ще види що за sjw пумия става въпрос.Меки китки на поразия..
 
X

Подкастът на OFFNews