Свиленски: Никога не е рано за предсрочни избори

БСП обсъжда за конституционен съдия Янаки Стоилов

OFFNews 23 септември 2018 в 11:03 2548 1

Никога не е рано за предсрочни избори. Това заяви депутатът от БСП Георги Свиленски по БНР. 

Той коментира изказването на президента Румен Радев, че това управление няма алтернатива: „Какво значи няма алтернатива? Алтернативата я казват българските граждани. Когато има избори, те с гласа си показват дали има алтернатива. Вероятно президентът визира случая, че в рамките на този парламент няма друга конфигурация, която да може да управлява. 

„Визия за България“ не е проектът, не е партийната програма на БСП, а протегната ръка за разговор с обществото, смята Георги Свиленски, който се позова на отзиви за платформата. По думите му „всички са единодушни, че е крайно време в България да има такъв документ и обединение около някаква нова програма за развитие на държавата“. 

Ако на българските граждани им харесва това, което е в монета, ако им харесва този начин на живот, БСП няма какво да направи, освен да продължи да пропагандира тази нова визия и тези идеи, които има за развитие“. 

Свиленски потвърди, че едно от обсъжданите в БСП имена за конституционен съдия, е на Янаки Стоилов, но на
този етап все още няма официална номинация. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5430

1

Stifen

23.09 2018 в 15:09

тоя Свиленски не беше ли същия, от когото Деса Поетеса избега да се гушне с прекия си началник? Явно е имало защо - явен сбърканяк. Абе, момче, ти ли ще плащаш масрафа за изборите - от твоя ли джоб, или от нашите продънени джобове? гиди мърльо с мърльовците!