Симеонов отново нарече ромите човекоподобни от трибуната в НС

Той напомни за убийствата от последните дни, ДПС напусна пленарната зала в знак на протест

Нели Чолашка Последна промяна на 11 март 2015 в 10:10 11995 30

Валери Симеонов

Председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Сименово отново нарече ромите човекоподобни от трибуната на Народното събрание.

Той започна декларацията си с годишнината от атентата на гара Буново преди 30 години, който по думите му е "най-кървавият" атентат в новата история на държавата, за която са виновни протурски терористи.

Симеонов обяви, че доскоро убийците и терористите от атентата в Буново са имали паметник в село Търнак, община Руен.

"Огромна мраморна чешма, на която имената на терористите от Буново бяха изписани като герои и те бяха наречени борци за права и свободи. Паметникът беше построен незаконно и открит с празненство от председателя на ДПС Ахмед Доган.

На този кървав паметник на тероризма ДПС устройваше събори и веселия, и по този начин нагло се гавреше с чувствата, не само на роднините и близките на жертвите, но и на целия български народ.

Така ДПС продължи да изпълнява истинската задача на протурските терористи - насаждане на страх, омраза, етническо противопоставяне, разделяне на българското общество в услуга на чужда държава", нападна ДПС Симеонов.

По думите му голяма част от българските мюсюлмани виждат днес истинското лице на ДПС и се отдръпват и затова "емисарите на ДПС" се насочвали  към друго малцинство - циганското.

Той повтори част от декларацията си от 17 декември миналата година срещу циганския етнос и предизвика бурни реакции:

"Част от хората от този етнос, част, които преди 25 години работеха и пращаха децата си на училище, дадоха своя принос в създаването на обществени блага, сега тази част се е превърнала в нагли самонадеяни и озверели човекоподобни, готови на убийство, за да ограбят".

Той припомни инцидентите от последните дни, при които бяха убити 64-годишен мъж в Правец и 23-годишната Вероника Здравкова във Велико Търново.

"В същото време защитниците на европейските ценности оврякаха всички медии за един запален джип на ДПС, а депутати на тази противоконституционна партия в Бургас се опитаха да представят сбиване между ученици в едно училище като дискриминация и расизъм", прочете още Валери Симеонов.

След тази реч депутатите от ДПС напуснаха пленарната зала и отказаха коментар засега.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.04 2015 в 14:24

Браво на човека! Крайно време беше некой да се застъпи и за нас българите в България! Циганите и онази измет дето не се знае от коя религия са баш взеха да се взимат много на сериозно.

07.04 2015 в 14:19

Стреляааайиии спокойнооо днес сите българи сме зад теб и зад всеки който е взел решение най - накрая да защити интересите на народът си!

12.03 2015 в 15:14

Защо г-н Симеонов си мисли,че атентатът на гара Буново е най-големият?Ако се изровят архивите на ДС ще се видят множеството извращения извършени от преименуваните мюсюлмани,например убийства на новородени бебета от туркини акушерки.И да циганите не подлежат на опитомяване,защото такъв е техния етнос,такъв е техният начин на живот,начин на мислене.

11.03 2015 в 19:25

Между другото е установено, че във всяка страна, където се заселят, циганите възприемат адетите на коренното мнозинство. След 45+25 години „ляво“ мислене и политика + ДПС (Движение за парични средства) защо ли се чудим на ставащото?

11.03 2015 в 17:32

"Част от хората от този етнос, част, които преди 25 години работеха и пращаха децата си на училище, дадоха своя принос в създаването на обществени блага, сега тази част се е превърнала в нагли самонадеяни и озверели човекоподобни, готови на убийство, за да ограбят".


Това Симеонов , като похвала към циганския етнос ли да го възприема или като нападка ?!
Чудно , защо ли някога циганите работеха и пращаха децата си на училище и дадоха своя принос за създаване на обществени блага, а сега не искат?!
Защо ли сега са се превърнали в нагли, самонадеяни и озверели , готови на убийство ?!

Защо ли , защо ........ , а ...... г-н Симеонов ?!

11.03 2015 в 16:05

Циганина не спада към никой етнос.Тоей е един паразит който се лекува единствено с бой или трепане!

11.03 2015 в 15:39

И още нещо от мен - има и съвсем нормални роми, те заслужават уважение не по-малко от всеки друг етнос.
Да не забравяме, че има и много човекоподобни българи.

11.03 2015 в 15:32

Заглавието е подвеждащо. Симеонов не нарича човекоподобни "ромиТЕ", а част от тях. Това съществено променя посланието. Не харесвам мизантропията и генерализирането, но в случая няма такива. Факт е, че ЧАСТ (голяма част) от ромите са човекоподобни смисъл поведението им. Това е факт. Какви са причините за това явление също е друга тема. Причините често са обективни. Трудно можеш да виниш един ром, че в див и примитивен, особено ако вземеш предвид къде е расъл, как е възпитаван и т.н. Това не означава обаче, че трябва да оправдаваме тези индивиди, още по-малко да си затваряме очите за престъпленията им или пък да не мислим как да се предпазим и защитим. По теи теми наистина трябва да има дебат. ДОЛУ ДПС!(БСП вече са долу).

11.03 2015 в 15:11

Уважаеми,г-н Симеонов,всички ли цигани подставяш под един знаменател???Защо???Моите деди и прадеди са гинели по фронтовете,в името на България,кое тебе те прави Българин а мен,циганин!!!Ако искаш да си успешен политик,подходи малко прагматично,аз,циганина ли съм най виновен(в някои случаи имаш право),има двустранно споразумение според което България има да взема милиарди(ти къде си???),виж ЕРП-тата,други сделки!!!Колко цигани членуват в твоят "Патриотичен Фронт",и на какви позиции,(кой от кого се дели???)разбрах те,циганите стават само за сапун,нали???Успех,спрямо циганите,избийте ни!!!

11.03 2015 в 14:42

Специално циганската „интеграция“, разбирай данъкоядство, се спонсорира, чрез Комисията на болшевишката креатура, наречена Европейски съюз, от Джодрж Сорос (познат до началото на 90-те години като Дьорд Шорош, унгарски ашненаз, т.е. юдаизиран хазарин - Хазария е била там, където днес е Украйна и там неслучайно днес се води война), известен като „филантроп“, с парите които печели от валутни и всякакви спекулации. У нас действа чрез цяла плеяда соросоиди, разходите на които наполовина поема държавния бюджет, съгласно споразумение подписано още от покойния виден рИформатор Луканов (друг юдаизиран хазарин).
В Македония, преди албанците да завземат властта, албанското малцинство, живеещо около Тетово, е консумирало около 40% от електроенергията в страната и е плащало 1% от данъците.
Да ви изглежда познато?
Честита ни „ромска интеграция“!
П.С. Нямам нищо пхротив ромите като такива. Те са просто зомбита, манипулирани от фюрерите на отделните кланове, Местан/Доган, Сорос и съплеменници.
При последните зомбирането се получава чрез клъцване на т.нар. краекожие на момчетата на 8-мия ден от рождението. В резултат се получава това, което Виктор Суворов нарича „инвалидност на дясното полукълбо“. Оттам се получава и любимото на Партията „ляво мислене“.
Психолозите категоризират „лявото“ със социопатия. По-любопитните могат да потърсят книгата на Kerry Bolton, The Psychotic Left.
На редица езици ляво е sinister (англ.) или sinistro (ит.), което от памтивека се свързва със злото, извратеното и пр.