Румен Овчаров: У нас има 3400 бензиностанции, какво ще променят 100 държавни

OFFNews 23 май 2020 в 11:32 4871 3

В България има над 3 400 бензиностанции. Какво ново ще допринесат още стотина държавни. Чисто количествено нищо няма да се промени. 

Това заяви социалистът Румен Овчаров, който е и бивш министър на икономиката, по бТВ. Идеята е безмислена, конкуренцията няма да се увеличи, допълни той. 

По думите му над 70% от данъчните складове са собственост на една група, заедно с още няколко играчи на пазара те стават 90% собственици. Ако държавата иска по този начин да гарантира вноса на горива, това може би е добър ход, но и "от тази трънка кой знае какъв заек няма да изскочи", смята Овчаров. 

Той бе категоричен, че не социалистите искат да свалят лидера на БСП Корнелия Нинова, а управляващите, които виждат заплаха в нея. 

Защо всички изведнъж наскачаха на БСП и Корнелия Нинова? Защо, ако Корнелия Нинова е толкова лош лидер, управляващите толкова много искат да я свалят? Защото управляващите искат да я свалят много повече, от който и да било в БСП. Очевидно тя е заплаха и използват всички възможности, за да отстранят тази заплаха. Очевидно и че някои от факторите в БСП, волно или неволно, играят по тази външна команда. Георги Гергов е барон с първа частна партия - БСП-Пловдив, заяви още Овчаров. "Партията реши,че иска пряк избор. Барони в БСП, които имат влияние в конгреса, искат да го осуетят", допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2400

3

Стик

23.05 2020 в 14:54

"Русия ни заличи от делото на Кирил и Методий
България не се споменава никъде на паната в центъра на София
Русия заличи България от историята за писмеността, създадена от светите братя Кирил и Методий – това стана ясно от изложбата пред входа на Руския културно-информационен център в София, посветена на 24 май. На десетина пана са подредени ръкописи, проследяващи историята на писмеността ни, без никъде в тях да се споменава приноса на България за това. Те са част от колекцията на Московския държавен обединен художествен историко-архитектурен и природно-ландшафтен музей – резерват. За да се подсили въздействието, с „Москва“ започва всяка информационна бележка, описваща факсимиле от ръкописите. За още по-голям ефект са добавени и репродукции на популярни руски икони, за да няма съмнение откъде тръгва славянската писменост.
Затова съвсем съзнателно в експозицията, представена под заглавие „Изворът на славянската култура”, са подбрани само руски документи и артефакти."

12270

2

HristoSliven

23.05 2020 в 13:49

...Пяна от устата му излиза на Р.Овч, понеже този масонски брат, “ отговарящ за енергетиката” вижда, че така картелът ще бъде разбит...".

+ 1!

11300

1

yoghurt

23.05 2020 в 13:34

Пяна от устата му излиза на Р.Овч, понеже този масонски брат, “ отговарящ за енергетиката” вижда, че така картелът ще бъде разбит...