Радан Кънев: Демократична България вече е в А група на бг политиката

OFFNews 26 май 2019 в 20:57 4836 1

Трите почивни дни и хубавото време може би ни отнеха втория мандат. Това заяви водачът на листата на Демократична България Радан Кънев по БНТ. 

България има алтернатива, подчерта Кънев след обявяването на първите резултати от екзит пол, според които ДБ ще има един депутат в Европейския парламент.

"Демократична България" спечели с 50% повече, отколкото даваха най-благоприятните за нея социологически прогнози, коментира пред бТВ Радан Кънев. По думите му ДБ вече е в А група на българската политика. Той бе категоричен, че ако е избран, няма да се откаже да бъде евродепутат.

ГЕРБ спечели изборите заради обещанието за чистка, каза Радан Кънев и добави, че очаква да види как най-голямата партия ще изпълни обещанието си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

1

Новак

27.05 2019 в 07:50

Вотът в чужбина показа наистина, че ДБ загубиха един мандат от хубавото време, но резултатът е оптимистичен и трябва да се използва за изборите наесен.
Ако ГЕРБ спечели с обещанието за чистка, значи българите сме по-скоро глупави отколкото лековерни. “Оставките” показаха как ще действат - гърмене на бушони и тайни компенсации за “пострадалите” . Кражбите сега ще се подновят с още по-голяма сила. Наглостта и некадърността възтържествуваха.
Следващият скандал, който ще произведат гербрастите ще има и трагични последствия - четете Айн Ранд.