Марешки прелива от телевизорите - не бил чел проекта на ГЕРБ, но подписал

OFFNews 04 септември 2020 в 09:27 13196 11

Лидерът на Воля Веселин Марешки тази сутрин постигна Голям шлем с участията си в сутрешните тв блокове. Бе в студиото на бТВ, а преди да влезе там го включиха по Нова телевизия от площада пред НДК.

Варненският фармацевтично-бензинджийски бизнесмен политик влезе във фокуса на общественото внимание, след като на няколко пъти сменя позицията си за проекта за конституция на ГЕРБ и в крайна сметка, както винаги подкрепи управляващите, които нямаха друг вариант да съберат 120 подписа за внасянето на проекта.

Пред бТВ днес Марешки обясни, че е подписал без да е чел какво се предлага.

"Не съм го чел и няма да го чета, това нищо не означава", каза той пред шокирания водещ Антон Хекимян.

Обяснението му - не било важно, защото не сегашното, а Велико народно събрание щяло да гласува новия основен закон.

При участието си по Нова телевизия Марешки използва възможността да критикува президента Румен Радев и гражданите, които протестират вече близо два месеца.

„За съжаление българският народ е разделен заради хора като президента Радев, който се опитва с вдигнати юмруци да прави тези провокации”, каза той.

Според него "една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и създават смут, бият полицаи и млади жени. Има и такива, които разсъждават нормално и подкрепят нормалните български граждани”.

Марешки отхвърли обвиненията, че депутатите му са подкрепили проекта за нова конституция на ГЕРБ срещу концесия – на плаж „Кабакум - Север 2”, взета от бивш депутат от Воля. Друга концесия, на друг плаж на Кабакум, е взета от негова фирма преди 10 години.

„Чух такова внушение от президента Радев. Това е много жалко, защото само човек, свикнал да работи по този начин, може да прави такива внушения”, заяви Марешки.

Неговата прогноза била, че управляващите ще завършат мандата си.

„Приветствам нормализирането на ситуацията, че българският народ се освободи от анархията. Не приветствам биенето на полицаи, жени, деца. Трябва да се върнем към нормалността. Явно, че кокалът е много голям и хора, които са се облажвали, искат отново да го захапят. Ние нямаме интерес да сме народни представители”, каза Марешки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11719

11

Краси

04.09 2020 в 13:44

Zuljin,
такива като Марешки, Борисов, Чичо Валери и Шкембо с твоето хранене не можеш да ги впечатлиш. Те са гьон сурати - ти ги плюеш, а те отварят чадър и казват, че дъжд вали.
Марешки може да бъде ударен ефективно само икономически. Между другото, той крие акцизи и ДДС с покровителството на данъчните служби на Мутрата и затова печели от евтиния бензин повече, отколкото другите компании от "скъпия". А и ако сметнеш колко ти излиза качественото гориво на другите, като ти дадат отстъпка 5 ст. на литър, и колко повече гориш с кръщаваните бози на Марешки, ще се изненадаш :)

11719

8

Краси

04.09 2020 в 12:20

Хареса ми как Хекемян го разглоби тази сутрин, но колежката, която го заместваше, щеше да свърши работата по-качествено.
И още нещо - всеки, който се счита за Българин, да заобикаля отдалече аптеките и бензиностанциите на този корумпиран и крадлив родоотстъпник.

3000

7

Анон666

04.09 2020 в 12:18

ставаме свидетели на чудесен пример за самоволно политическо самоубийство... чак е приятно!

3810

6

Пенчо бре

04.09 2020 в 11:26

""Не съм го чел и няма да го чета, това нищо не означава", каза той пред шокирания водещ Антон Хекимян."

Този е една от многото големи карикатури в това НС. Тъп и нагъл.

"— Вие сте новият командир на ескадрилата — му изрева полковник Каткарт от другата страна на изкопа. — Но не си мислете, че това значи нещо, защото нищо не значи. "

4022

5

Марешки записа ли си час за ГИНЕКОЛОГ?

705

4

order

04.09 2020 в 10:06

С одобрението и неодобрението на Президента се разбира КОЙ кой е ... и КОЙ с кого е ортак и в комбина!!!!
И с просто око се видя и потвърди, че „безВОЛЯ“ и ДПС са ортаци с ГЕРП и лъжепатриотите!!!!

3000

2

valey

04.09 2020 в 09:41

Жалка картинка.
Продажно нищожество.