Кунева отишла на крака при ГЕРБ, за да не ѝ пречат за ЕНП

OFFNews Последна промяна на 14 октомври 2014 в 19:04 2516 6

След 5-часовата среща на ръководствата на партиите от Реформаторския блок лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева заяви пред журналисти, че не знае защо посещението й в централата на ГЕРБ в понеделник е събудило такъв драматичен интерес.

На 23 октомври има съмит (среща на върха) на ЕНП и тъй като по това време съм в Брюксел, ще използвам възможностите да се видя с ключови фигури в ЕНП и да говоря по кандидатурата ни, каза Кунева.

Тя допълни, че от ЕНП имат лоши спомени от това, че някои партии в ЕНП пречат на друга формация да стъпи там. За това искам да уверя партньорите ни, че при нас нещата са под контрол и че няма възражения срещу участието на ДБГ, уточни Кунева.

Вчера следобед Кунева обяви във Facebook, че е уведомила лично "представители на международния отдел на ГЕРБ, че ДБГ започва процедура за членство в европейската десница."

Реформаторският блок (РБ) ще отиде утре на преговорите с ГЕРБ с много ясна платформа, върху която може да се състави политическа рамка за стабилно мнозинство в 43-то Народно събрание, заяви Петър Москов от ДСБ след 5-часовата среща на ръководствата на партиите от РБ и преговорния екип.

Отиваме с цялата сериозност и яснота за трудностите, които предстоят, коментира Москов.

По думите му реформаторите предлагат рамков документ, който може да доведе до стабилно мнозинство в следващия парламент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.10 2014 в 08:19

прост народ! ако искате "И с ударение" (главна: Ѝ, малка ѝ) пишете ето така: ㊐㊦㊏㋡㋨㊏㋊㋾㋈㋴㋸㌒㌔, може също и така:㌷㌴㌱㌙㌡㌻㌾㌥㌶㍆㌯㍉㌸. става и по този начин, също 쉲쉬쉛쉳숸쉄쉨슆쉊숯쉔술숛숙숍숋숆숍숷쉄숽쉯슇, А НАЙ ДОБРЕ ЕТО ТАКА!!!:Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,Ѝ,ИЛИ:ѝ,ѝ,ѝ,ѝ,ѝ,ѝ!! Хай да му се...ോฆฉฟย൩ฃฬาฌശ, бива ли чак пък толкоз ໝໜເລຍຖວມພ໙. Така де!!)))))

А МЕЖДУ ДРУГОТО, ТАЗИ,КУРЕВА ЗА КУР ПЛАЧЕ! ЗА КРИВ КУР ПЛАЧЕ ГЪЗА хИ!

15.10 2014 в 01:51

Ядни ний, като опряхме до католици отново да ни оправят.

П.C. За ударенията: а́ а̀ ъ́ ъ̀ о́ о̀ у́ у̀ е́ ѐ и́ ѝ ю́ ю̀ я́ я̀.

15.10 2014 в 00:01

IMALO " SAMIT".....KRIVOUST BOKLUK...PROSTAKESA PODLA.

14.10 2014 в 22:03

поправка - най-долу у лево, на мястото на наклонена наляво чертичка (двата клавиша изглеждат еднакво: среда дясно и долу ляво - първият е за ер малък ь, а другият за ѝ), ама с тая допотопна техника на оХнюз ...

Ето, сега изписвам наклонена наляво чертичка и няма да се появи, след като публикувам ... \\\\\\\

Нищо чудно в оХнюз да работят на DOS. :)

14.10 2014 в 21:58

на по-новите клавиатури се намира на средния ред в дясно - на мястото на

14.10 2014 в 21:13

shift + x прави ударено Ѝ (за да не пишете й :))