Каримански: Нинова е била в кабинета на Ива Митева да настоява за актуализация на бюджета на НЗОК и ДОО

Дончева е отровен бурен, който задушава, каза още депутатът от "Има такъв народ"

OFFNews 14 септември 2021 в 20:32 15730 0

Корнелия Нинова е била в кабинета на председателя на НС Ива Митева и е настояла, когато е трябвало да върне мандата, че ще го направи, ако се направи извънредно заседание за малките бюджети – НЗОК и ДОО. Това е жестока политическа, интригантска система от старите партии, в която младите хора няма как да се припознаят".

Това заяви депутатът от Има такъв народ Любомир Каримански пред бТВ, като уточни, че Митева му е позволила да разкаже това.

Относно изказването на Дончева от по-рано за Слави Трифонов и ИТН Каримански попита, ако Дончева е знаела, че Трифонов и партията му работят със задкулисието, тогава какво е търсела като гост в предаванията на телевизия 7/8.

"След като е знаела, че Слави Трифонов от години взаимодейства с политическото задкулисие, защо Дончева беше негов гост. Това е един политик, който 30 години не донесе нищо", категоричен е депутатът.

Каримански коментира и слуховете, че му е предлагано да оглави Българската народна банка: "Никога парламентарната група на ИТН не е обсъждала кандидатура за БНБ. Никой не ми е предлагал", каза още председателят на Бюджетната комисия.

По думите му тя е излъгала, че финансовият министър Асен Василев не е участвал актуализацията на Бюджет 2021. "Как може да вярваме на един политик, който 30 г. не донесе нищо в политиката. Какъв беше приносът на Дончева от командировката ѝ във Виена? Аз бих я оприличил на отровен бурен, който задушава", добави той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews