Караянчева: Гневът и злобата, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората

"Партия се прави с любов и с отношение към хората, а не с черен PR"

OFFNews 07 септември 2020 в 18:02 7746 9

Вчера на един от най-славните за българския дух празници президентът, по Конституция обединител на нацията, за пореден път призова за разединение. Единство категорично не се постига с грубо обругаване на легитимно избрания кабинет, призиви за метеж и с вдигнат юмрук.

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Ружинци. По време на събитието Караянчева връчи картите на над 40 новоприети членове на ГЕРБ от общините Ружинци и Белоградчик.

Председателят на парламента е на мнение, че целият гняв и злоба, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората, които подкрепят едната или другата страна:

„Всеки има свое собствено мнение, но е недопустимо за държавен глава да настройва хората едни срещу други. Нека който има политическо амбиции, да си учреди партия и да се яви на избори“

Цвета Караянчева е категорична, че ГЕРБ не се страхува от служебно правителство и че "приоритет на кабинета в момента е извеждането на България от кризата, вследствие на COVID-19, с минимални щети както за икономиката, така и за здравето на хората".

Тя отбеляза, че президентът Радев така и не е признал успешния начин, по който правителството управлява кризата – "нещо, което европейските ни партньори неведнъж изтъкнаха."

„Партия се прави с любов и с отношение към хората, а не с черен PR. Нека да се състезаваме пред избирателите с послания и политики. Изборите са състезанието, в което ГЕРБ иска да участва – а не в компроматна война, която нашите опоненти владеят до съвършенство“, заяви още Цвета Караянчева.

Тя призова "онези, които се правят на бойци от Фейсбук, да отидат на терен, да се срещат с хората и да направят структури в населените места":

“Тези паважни политици така и не разбраха, че ПП ГЕРБ е силна защото е при хората“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7014

9

Диди

08.09 2020 в 11:56

Нито гняв, нито злоба излъчваше президента, а най-достойно излъчване от всички, които бяха на трибуната. А вие госпожо, заедно с дружката си Дариткова изглеждахте като скапани кисели краставици в буркан.

20699

8

Новак

07.09 2020 в 19:17

Тази жена освен тъпа е и с мазохистични наклонности. Цяла България я знае като тъпата кърджалийска пу..ка, а тя все гледа да се навре пред камерите.
Тя като няма срам да помисли поне малко за близките си.

706

7

order

07.09 2020 в 19:08

Ами най естествено е Президента да застане на страната на народа и да го обедини срещу ШАЙКАТА и МУТРИТЕ, все пак е избран от два и половина милиона българи срещу милиона (някога, вече по малко) на ТИКВАТА барабар с целата му ШАЙКА !!! Какво лошо има!!!!

706

6

order

07.09 2020 в 19:08

Обединението на народа (срещу ШАЙКАТА и Гошев) прави силата!!!
За мафията ШАЙКА...ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР!!!!

1894

5

Sashkavas

07.09 2020 в 18:40

Плешиво ушатото чичлеме, отдавна не е обединител на нацията, но послучай Съединението с което той се изгаври пак, можем да кажем че вече е главния съединител на нацията. А както знаете съединител е долен ляв педал ! Да ни е честит новият съединител, да е жив и здрав и Грипени да дочака

3232

2

tarabata

07.09 2020 в 18:25

а пък вие гробарите от крадене нямате време нищо да изразите.

706

1

order

07.09 2020 в 18:09

Ами прав си е бай ТУЛУП.... ТЪПА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУйТКА!!!!