Кънев към ГЕРБ: Вече сме разведени, задръжте си пералнята

OFFNews 21 март 2016 в 13:21 6489 36

"Скъпи колеги, борбата да докажете нАучно, че сме в коалиция с Вас, няма да възстанови доверието и да ни върне "вкъщи".

Така лидерът на миналата в опозиция ДСБ Радан Кънев се обърна към доскорошните си коалиционни партньори от ГЕРБ.

Във Фейсбук Кънев сравни отношението, което има партията на Борисов към ДСБ през последните дни с бракоразводно дело от адвокатската му практика.

"Размахвайте си въртеливите адвокатски аргументи. В тази област съм по-добър от Вас, но няма да се изкуша да Ви натрия носа, по адвокатски", написа Кънев по адрес на ГЕРБ.

Той беше категоричен, че ДСБ остава в опозиция, "защото българските граждани имат нужда от алтернатива".

"А Вие сте свободни да ни нарежете костюмите и да ги изхвърлите през прозореца. Пералнята задръжте. Ще Ви трябва", каза той на доскорошните си партньори.

Ето какво написа Кънев в социалната мрежа:

"Напъните на ГЕРБ към ДСБ напоследък ми напомнят една забавна история от ранната ми адвокатска практика:

Една дама получила призовка за бракоразводно дело. И ни ангажира с по принцип рядката задача да се борим за отхвърляне на иска и запазване на брака. Напънахме се, свършихме си работата, приложихме въртеливи адвокатски номера и ... спечелихме делото. Бракът "оцеля".

А дамата се обажда, недоволна, и пита защо мъжът не се прибира вкъщи. Наложи се да обясним, че адвокатските номера могат да ти спечелят дело. Може да получиш документ, че си все още омъжена. Но мъжа вкъщи не могат да ти докарат...

Така че, скъпи колеги, борбата да докажете нАучно, че сме в коалиция с Вас, няма да възстанови доверието и да ни върне "вкъщи". Размахвайте си въртеливите адвокатски аргументи. В тази област съм по-добър от Вас, но няма да се изкуша да Ви натрия носа, по адвокатски.

Ние оставаме извън тази власт, защото българските граждани имат нужда от алтернатива. А Вие сте свободни да ни нарежете костюмите и да ги изхвърлите през прозореца.

Пералнята задръжте. Ще Ви трябва."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!