Кънев към ГЕРБ: Вече сме разведени, задръжте си пералнята

OFFNews Последна промяна на 21 март 2016 в 13:21 5990 36

"Скъпи колеги, борбата да докажете нАучно, че сме в коалиция с Вас, няма да възстанови доверието и да ни върне "вкъщи".

Така лидерът на миналата в опозиция ДСБ Радан Кънев се обърна към доскорошните си коалиционни партньори от ГЕРБ.

Във Фейсбук Кънев сравни отношението, което има партията на Борисов към ДСБ през последните дни с бракоразводно дело от адвокатската му практика.

"Размахвайте си въртеливите адвокатски аргументи. В тази област съм по-добър от Вас, но няма да се изкуша да Ви натрия носа, по адвокатски", написа Кънев по адрес на ГЕРБ.

Той беше категоричен, че ДСБ остава в опозиция, "защото българските граждани имат нужда от алтернатива".

"А Вие сте свободни да ни нарежете костюмите и да ги изхвърлите през прозореца. Пералнята задръжте. Ще Ви трябва", каза той на доскорошните си партньори.

Ето какво написа Кънев в социалната мрежа:

"Напъните на ГЕРБ към ДСБ напоследък ми напомнят една забавна история от ранната ми адвокатска практика:

Една дама получила призовка за бракоразводно дело. И ни ангажира с по принцип рядката задача да се борим за отхвърляне на иска и запазване на брака. Напънахме се, свършихме си работата, приложихме въртеливи адвокатски номера и ... спечелихме делото. Бракът "оцеля".

А дамата се обажда, недоволна, и пита защо мъжът не се прибира вкъщи. Наложи се да обясним, че адвокатските номера могат да ти спечелят дело. Може да получиш документ, че си все още омъжена. Но мъжа вкъщи не могат да ти докарат...

Така че, скъпи колеги, борбата да докажете нАучно, че сме в коалиция с Вас, няма да възстанови доверието и да ни върне "вкъщи". Размахвайте си въртеливите адвокатски аргументи. В тази област съм по-добър от Вас, но няма да се изкуша да Ви натрия носа, по адвокатски.

Ние оставаме извън тази власт, защото българските граждани имат нужда от алтернатива. А Вие сте свободни да ни нарежете костюмите и да ги изхвърлите през прозореца.

Пералнята задръжте. Ще Ви трябва."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.03 2016 в 08:37

Колко смешен е тоя, надявам се да изчезне от политиката възможно най - скоро. Така де и да не се надявам то ще стане, много скоро няма да гласуват за измислената партия ДСБ.

22.03 2016 в 01:03

50 броя десебари-костококи цвъкат плюсчета за Rada the Deep и минусчета на всеки НОРМАЛЕН КОМЕНТАР. Омерзен съм.

21.03 2016 в 22:04

А бе, разведени сме, ама все гледаш да се вмъкнеш под юргана, палавнико! Пералнята ще ти трябва, защото имаш много гащи за пране...

21.03 2016 в 16:29

"и по пътя на логиката се чете основно от симпатизанти на ДСБ"

няма 'път на логиката', аз съм много далеч от 'симпатизант' на костококите, но с удоволствие чета радановите идиотщини и се смея на коментарите на раданоидите под тях, защото пълната липса на мисъл и логика в тях не спира да ме изумява.

така че увий си го тоя 'път на логиката' в знамето и ми обясни как за един и същ половин час на всички коментари от първия до последния се прибавиха точно 17 плюса, ако коментарът е 'радану акбар' и точно 17 минуса, ако коментарът е нещо друго.

Още повече, че най-вероятно ти си отговорен за минусите.

21.03 2016 в 16:25

31 както ти казах - това е тема за ДСБ и по пътя на логиката се чете основно от симпатизанти на ДСБ!

Виж първия, втория и третия коментар на гербери имат над 100 плюса това коментирай, а не прехвърляй вината на това че тук отвреме навреме влизат ДСБ-ари и ви цъкат минуси.

С новите коментари на уточнител и xxx пак ставаме свидетели на старата герберска практика - "тролът вика дръжте трола."

21.03 2016 в 16:22

Така е плащат ми, ей тука седи до мен Бойко и за всеки коментар ми дава една пачка евра :) Хахахаха ебати безмозъчните панелни плъхове :)))

21.03 2016 в 16:17

Напоследък герб направиха от мухата слон през медиите.
2 члена на дсб станаха 20, 1 министър в оставка стана "министри". Това ли е главният проблем на обществото че дсб имат няколко човека вършещи си работата на някакви постове? Разбрах че дпс имат над 3000 - това не е ли по-голям проблем? Раздадени все към дпс обществени поръчки за 3 милиарда в последната година без виновни не е ли проблем? Проваленото разследване на ктб не е ли проблем? Опитите за спиране на мониторинга над съдебната система от дпс, герб и бсп бе е ли проблем? Независима експертиза доказа че записите по опраскването са манипулирани тукашните доказаха че са - това разминаване не е ли проблем?

21.03 2016 в 16:13

И така, наблюдаваме, в рамките на около 30 минути, точно 17 плюса/17 минуса на всички мнения, написани малко преди и около 3 и половина. Това е горе-долу времето, което отнема на един по-прост раданотрол да си изчисти кукитата, да рефрешне и да наслага плюсове и минуси отгоре додолу... и да е готов да повтори операцията още 15 пъти :)

радане, нали немаше да има тролове от ДСБ, бе?

21.03 2016 в 15:58

28 Напротив опорниата точка е щом не си от герп(комунист) значи си комунист(от бсп).. и щом не си за ЕС и Америка значи си за Русия. Аз като родолюбец къде да се позиционирам?

Виждам, че добре сте разучили двата основни похвата на шефовете от герп, бсп и дпс - крадецът вика дръжте крадеца, една лъжа повторена много пъти от различни източници става истина.

26. Както казах и преди когато спряхте да цъкате минуси и плюсчета - подозрително е под статия за ДСБ!! внезапно да налазят симпатизанти на герп които в тоя сайт винаги са били малко (предимно 2-ма с няколко ника)и набързо да изменят статистиките. В момента положителното мнение към Кънев нараства и затова герберастията квичи през прас прес.

Справка - първите коментари виж колко плюса и минуса са събрали и сравни със сегашните - къде изчезнаха гербавите? Едва ли е логично посетителите на офнюз да влизат едновременно и само първите 600 са гербери които упорито цъкат плюсчета един на друг;)

21.03 2016 в 15:42

Много са им комунистически опорните точки на хард костовистчетата, щом не си с Радан, значи си гербаджия. Другата е, че непремено трябва да си измислим враг, виновен за неуспехите.