Кандидатът на БСП за кмет на Илинден се срещна със запасни офицери

OFFNews 17 октомври 2019 в 17:17 1755 0

Кандидатът на БСП за кмет на район "Илинден" Георги Томов беше домакин на среща със столичното ръководство на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР). На нея му беше връчена членска карта за районната организация на СОСЗР лично от ген. Стефан Стефанов – председател на СОСЗР София-град.

На събитието присъстваха кандидатите за общински съветници от листата на БСП Владимир Данев и ген. Иван Мечков, полк. о. з. Павел Станев – главен секретар на СОСЗР, полк. Кирил Шакрачки – преседател на областния съвет на СОСЗР, и други членове на съюза, както и заместник-председателят на ПП "Обединена Социалдемокрация" Иван Банков.

На срещата бяха дискутирани различни теми, сред които популяризиране на дейността на СОСЗР, важността на съюза и подобни организации за поддържането на българския дух, както и необходимостта от провеждане на военно-обучителни кампании сред подрастващите.

Георги Томов декларира пред участниците в събитието, че ако бъде избран за кмет на район "Илинден", ще предприеме необходимите действия по осигуряване на места за срещи на членовете на СОСЗР, както и информационна дейност за популяризирането на дейността на съюза.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови