Има такъв народ: Оставка на целия кабинет, не пак със същите престъпници

OFFNews 05 август 2020 в 15:01 6865 3

„Видяхме поредната глупост от страна на ГЕРБ. Ясно е какво искат хората – оставка на целия кабинет и предсрочни избори, а не фалшиво свиване на Борисов и оставане на същите престъпници във властта. Хората искат стартиране на чисто“. Това каза пред БНР Тошко Йорданов, зам.-председател на партия „Има такъв народ“.

По думите му служебният кабинет никога не е бил проблем.

„Проблемът на ГЕРБ със служебния кабинет е, че няма да могат да си направят комфорта с фалшиви избори“, каза още Йорданов.

Според него членовете на „Има такъв народ“ са на протестите, но не развяват партийното знаме.

"Ние сме граждани в момента. В момента има емоционално въстание на гражданското общество срещу мафията, която управлява държавата“, категоричен е зам.-председателят на партията.

Според него "Има такъв народ" е готова за избори, дори те да се проведат утре сутринта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11300

3

yoghurt

05.08 2020 в 15:59

Чаакай, чакай, кой отиде при Илия Павлов на пира в х-л “България” за новата 1996та година? Не само хора като Ахмед Доган всички представители на мафията и “елита” които ни управляват и до днес, ами и Слави. “Монтерей” сега трескаво готви Трифонов за новият балансьор в парламента, като поредната креатура на ДС. https://m.youtube.com/watch?v=OdOj-ZJ8fUM

Кръга “монтерей”, на бивши генерали и агенти от ДС, Назначи Царя, Бойко, измисли двойката “Атака - ДПС” - книгата на Осман Октай например хвърля малко нужна светлина на тези процеси.

2100

2

гоуемио

05.08 2020 в 15:26

Хората помнят, Тошенце, как ти капеше мед от устата когато Доган ви беше на гости. Сладки ли му бяха топурдаците?!? А, подлого?!?!?

3258

1

Една каза

05.08 2020 в 15:24

Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа...Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути...Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!