Хиновски от ИТН: Петър Илиев никога не е бил член на партията

OFFNews 15 септември 2021 в 10:05 3136 2

Петър Илиев.

Петър Илиев никога не е бил член на "Има такъв народ", заяви пред OFFNews народният представител от ИТН и енергиен експерт Иван Хиновски в кулоарите на Народното събрание. 

Друг депутат от ИТН - председателят на на парламентарната бюджетна комисия Любомир Каримански заяви, че няма никаква информация по въпроса за Илиев и не знае дали е бил член на партията, или не.  

Вчера главният секретар на ИТН Виктория Василева даде интервю пред "Дневник", в което каза, че "Петър Илиев е приключила страница за ИТН". 

По време на интервюто стана ясно, че номинацията на Петър Илиев за министър в двата последователни проектокабинета не е била обсъждана в партията, след като той бе обвинен в плагиатство и започна проверката в Софийския универиситет. 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

2

случайно прочетох

15.09 2021 в 15:06

Вчера главният секретар на ИТН Виктория Василева даде интервю пред "Дневник", в което каза, че "Петър Илиев е приключила страница за ИТН".

Ами хайде следващия път мислете преди да отваряте страница....

6145

1

kokoten

15.09 2021 в 11:01

Каква "трагедия",на кого му пука тоя какъв е....неговата страница се затвори,още преди да се е отворила....В ИТН дори не знаят кой е техен член и кой не е....като че ли,сме на сватба,удри уйно,в двете цеви и музиката да свири туш....чалгария до дупка....
 
X

Да помогнем на украинските деца!