ГЕРБ няма да подкрепи нито 48-часов изборен ден, нито електронно гласуване

OFFNews 07 септември 2020 в 23:37 10153 6

ГЕРБ няма да подкрепи предложението за промяна в Изборния кодекс за 48-часов изборен ден, защото това е притеснително за българските граждани. Засега няма да има възможност да се въведе и дистанционно и електронно гласуване, тъй като специалистите не са дали своето мнение за неговата безопасност, съобщи във Видин председателят на Народното събрание Цвета Карянчева.

Тя коментира и темата за машинното гласуване: „Нека да има машини, но нека да има и хартиени бюлетини. Всеки да гласува така, както му е най-удобно. Всички възможности за манипулации на изборните резултати са сведени до абсолютен минимум. Гражданите могат да са спокойни, дори и някои политици неоснователно да ги уверяват в обратното“.

"За 10 години подобрихме живота в страната"

По време на партийно събрание във Видин Караянчева връчи членски карти на близо 80 души, присъединили се наскоро към ГЕРБ.

Стягайте се – заръча тя на актива на ГЕРБ в крайдунавския град - Много хора искат да спечелят властта с нечисти средства и цели. Били сме мафия. Г-н президент, ние ли се чуваме по телефона с бегълци от закона. Наши съветници ли са обект на разследване? Ние ли хвърляхме бомбички по полицаите в опит да щурмуваме най-висшия орган на демокрацията? Ние ли насъсквахме хората в продължение на месец и ги готвехме за „въстание“?

Историята е показала колко сме силни, когато сме единни. Вместо именно обединителят на нацията да е двигател на този процес – точно той е човекът, който най-много пречи на единението. Как така ще кажеш мутри на над 1,2 млн. души, подкрепили мнозинството? Всички помним и как премиерът Борисов подаде ръка към президента, за да преодолеят заедно кризата с COVID-19, но тя не бе приета, каза още председателят на Народното събрание.

Няма да влизам в тона на опонентите ни. Лесно е да клеветиш и да съдиш. Ще говоря какви са ни целите и какво сме направили. Да, допуснахме и грешки. Но за 10 години подобрихме живота в страната. Има работа, има инфраструктура, има инвестиции, доходите растат, отбеляза Цвета Караянчева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3810

6

Пенчо бре

08.09 2020 в 11:51

"Всички възможности за манипулации на изборните резултати са сведени до абсолютен минимум."

Изборните резултати във "Факултета" и "Христо Ботев" са сведени до абсолютния максимум в полза на ГЕРБ на последните местни избори. Активни и осъзнали се, кое е правилно, образовани и активни български граждани!
Колко мило беше, някак си, да е само неграмотна г-жа Попекински. А сега ТКП!

63994

5

Red or Dead

08.09 2020 в 10:42

ЕМАНАЦИЯТА НА женски полов ПОЦИНКОВАН орган....
Накратко ПКП.... а как добре си беше САМО като ПЕКИНСКАТА патица от Виетнам....

706

4

order

08.09 2020 в 10:12

Ами тая поцинкована кофа не беше ли ТЪПА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУйТКА по бай ТУЛУП!!!

4821

3

Марто

08.09 2020 в 09:44

Ясно е. Отново ще пробват с 500те хиляди мъже с женски ЕГНта и жени с мъжки ЕГНта.
Потърсете инфо, има в уеба ;)

4005

1

Gownowoz Sedarov

08.09 2020 в 00:12

Ама тя знаела ли е че е във Видин та ги говори такива, да не е решила че е на събрание за щайги във Формопласт Кърджали?
 
X

Подкастът на OFFNews