Директорка във фонд Земеделие даде оставка, телефонът ѝ е в сайт за резервации на къща за гости

OFFNews 30 април 2019 в 19:24 16371 3

Снимка dfz.bg

Иванка Багдатова-Мизова

По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на земеделието Румен Порожанов e поискал оставката на зам.-изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“ Иванка Багдатова-Мизова.

Причината е информация, че телефонът й е обявен в сайт за резервации на къща за гости „Тара“ в с. Юндола.

Иванка Багдатова-Мизова е подала своята оставка и тя ще бъде приета. Предстои да бъде извършена проверка, обявиха от пресцентъра на МЗХГ.

Досега Багдатова-Мизова беше заместник-изпълнителен директор в ДФЗ с ресори „Селскостопански пазарни механизми“, „Краткосрочни схеми за подпомагане“, „Инвестиционни схеми за подпомагане” и Програма за морско дело и рибарство 2014-2020.

Тя е родена на 2 януари 1979 г. През 2002 г. придобива бакалавърска степен по специалност „Икономическа информатика”. Завършва магистратура в специалност „Счетоводство и контрол” в УНСС през 2004 г.

Кариерата ѝ започва през 2002 г. - като младши експерт в дирекция „Животновъдство” в Министерство на земеделието и храните. От 2003 г. тя заема различни длъжности в Държавен фонд „Земеделие” - в дирекция „Инвестиционни схеми за подпомагане”, включително и директор. 

Какво знаем за къщата "Тара"?

Къщата за гости „Тара“ има и официален сайт, в който е рекламирана така:

"Къща за гости ТАРА с категория 2 звезди, е разположена в местността Юндола, с.Юндола, с чудесен изглед към Родопа планина. За гостите къща ТАРА е привлекателна както през лятото така и през зимата - като бяла приказка ,
с много сняг , слънце и великолепна планинска панорама." (запазваме оригиналния правопис - б.р.)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21061

2

рамбо

30.04 2019 в 20:35

Усещането за безнаказаност на тия вече става потресаващо. То бива, бива , ама даже да не се опитваш да скриеш далаверата, че си си отпуснала пари сама на себе си...Явно и тая си мисли като Цвъко - мене няма кой да ме накаже

17156

1

aviatora

30.04 2019 в 20:30

Герберска калинка и проститурка и предполагама лапачка на Порожанката, царят на любовниците.