Депутати от Атака нахлуха в Нова телевизия

Последна промяна на 08 януари 2014 в 18:22 20198 53

Депутатът от Атака Димитър Димов нахлу в НТВ да иска сметка от Виктор Стоянов, който гостуваше в предаването на Милен Цветков.

Депутати от Атака нахлуха в сградата на Нова телевизия, за да се саморазправят с гости на предаването „Часът на Милен Цветков”.

Атаката им беше насочена срещу участниците в протеста за свалянето на имунитета на Волен Сидеров, който се проведе днес пред Съдебната палата Виктор Стоянов и Цветозар Вълков.

Яростта на депутатите от Атака бе провокирана от това, че в началото на интервюто си при Милен Цветков двамата протестиращи бяха с маски на Волен Сидеров.

Депутатите от Атака бяха Деница Гаджева, Миглена Александрова, Димитър Димов, Илиян Тодоров и Калина Балабанова.

Народните представителите отправиха множество обидни реплики и заплашиха протестиращите с думите: „Ще ви накараме да си изядете маските”.

Представители на Атака многократно са били поканени да участват в предаването „Часът на Милен Цветков”, но не са откликнали на поканата да дебатират в ефир. Вместо това са предпочели саморазправа във фоайето на Нова телевизия.

Инцидентът, започна след края на предаването малко след 17 часа и продължи около половин час.

 

Депутатите от Атака, Деница Гаджева, Димитър Димов, Илиан Тодоров, Калина Балабанова и Миглена Александрова се карат с гостите на Нова телевизия Цветозар Вълков и Виктор Лилов.

Снимка НТВ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2014 в 05:16

Хората ѝ били виновни, че били дали гласът си за "един видимо луд човек, като Волен Сидеров", а не за "един видимо тъп човек, като Бойко Борисов". Еми да ѝ имам женската логика.

10.01 2014 в 00:11

Аз не разбирам как може да има хора, които да дадат гласа си за един видимо луд човек, като Волен Сидеров. Прекалено много започна да си позволява този и да се мисли, за най-великия. Супер смешни са тези минжитурки около него дето припкат и го защитават, ама нали ги храни. Е за това ще ни се подиграва целия свят, тъй като има пълни откачалки на власт.

10.01 2014 в 00:10

Поне за Гаджева коментарите на не-гейската част от потребителите почти съвпадат. Няма какво повече да добавя, освен: "И аз, и аз...", хахаха...

09.01 2014 в 18:43

сбогом атака,сбогом сидеров(мекере турско-комунистическо).добре хапна последната година,ама се задави

09.01 2014 в 16:44

Времито в което ще се раздават ритници на всички партии до една удари. Стига сме им играли хора и правили кефа. Систимата не се сменя с хора , а с революция, която дава своите жертви.

09.01 2014 в 16:29

Йончев добре ги е сложил Атака под рубриката ШАЙКА. Нямам нищо против, обаче там трябва да им правят компания още и ГЕРБ, БСП и ДПС. Айде да мерим с един аршин за всички.

09.01 2014 в 16:17

Тези клоуни могат само да са щастливи, че истинските патриоти отпреди 100-150 години не са живи, защото първо на тях ще теглят балтията. А Ботев, Вазов и Алеко какви творби биха създали, мани!

09.01 2014 в 16:02

Когато една посредственост , един простак , свикне с много пари, при това - лесни , той е в състояние и да се бие , и да убива , дори ..
Най- долните човешки страсти избиват на лицето и в душата му ...Действа , като под наркоза ..
Наблюдавайте го :))
Той , нищото , не може да си представи , че времето му изтича..Че всичко е преходно.. Че и глупаците , избрали го - вече няма да ги има , че идва краят и на лъжите, позьорството, грандоманията ..
Този ще превърти:) Без Парламент, жени, пари , без овациите, на тълпите на простолюдието , които го следваха ..Ще завърши в лудница :
А се е смятал за "предопределен" от съдбата - да е там , нищото :

09.01 2014 в 16:01

Самозабравянето е характерната ни , наша , българска черта..
'Байганьовщината " ни няма граници ..
Тези неадерталци , НЕ разбраха , че когато си на ОБЩЕСТВЕНА , държавна или друга ДЛЪЖНОСТ- народен представител ТОВА , този ФАКТ , те ОГРАНИЧАВА в живота ти, действията ти, говоренето ти, контактите ти и т.н.... ..
Този факт не разширява грандоманията ти, желанията ти - личните , собствените ти - намерения , а ги ОГРАНИЧАВА , защото си ТАМ - да работиш за ОБЩОТО благополучие , а НЕ - за собственото си ..)
Толкова е просто, НО за "байганьовците " ..не е ..)
За елементарните душици, това е трудно разбираемо ...
Там си слуга на народа , а не народът да ти слугува на капризите и грандоманията ти ..))
Самозабравил се руски агент ..Е , сега и те ще му бият дузпата ..)
Прекаленият "светец" , /руски агент/ , и на Богу , /руснаците /, НЕ е драг ..))

09.01 2014 в 13:17

Не са виновни атакистите, а тези които ги подкрепят/БСП и ДПС/. Народът е казал, че не е луд който яде баницата, а който му я дава.