Ден 78: Изненада - яйца и за ДПС

OFFNews 24 септември 2020 в 21:15 5151 2

В 78-мият ден на протеста, искащ оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, шествието се оправи към централата на ДСП с кори с яйца.

ДПС искат оставка на всички, обаче държат на главния каскет на републиката, заяви адвокат Николай Хаджигенов. Знаем защо държат, защото Пеевски си го е избрал лично и най вече брани това, което те са си придобили. Искаме върховенство на закона, разследване, справедлив съд, специално за каскети, добави Хаджигенов. Приготвили сме за цялостното творчество на ДПС една изненада и днес посоката е централата на ДПС, а не Орлов мост, добави той.

“Продължаваме. Трябва да се борим с корупцията, трябва да потърсим отговорност. Ще го направим, всички заедно ще го направим”, заяви професор Велислав Минеков. Той припомни думите на премиера от днес, че някаква госпожа, която господин президентът я е вкарал да снима в Бояна. “Трябваше да има не Каскета, а истински прокурор, който да се заеме веднага. Защо тази госпожа не е разследвана, защо не разкаже за парите в чекмеджетата. Оставка на този Каскет”, каза Минеков.

“Аз и много други граждани на Европа искаме да попитаме Борисов, този жалък страхливец: Ердоган ли управлява България? Ердоган ли е вашият началник?. След като България е станала независима държава, никой не е управлявал по този начин с изключение на момента в който бяхме васал на Москва”, каза Виктор Ликов.

Винаги потръпвам, когато чуя предложение едновременно от ВМРО и ДПС, каза Арман Бабикян за предложенията за експертно правителство идващи от вицепремиера Красимир Каракачанов и депутат от ДПС Хамид Хамид. Те си прехвърлят електрорат, смята Бабикян.

"Ние няма да се откажем, дори да вали дъжд. Няма да успеят да ни разделят. Скоро ще започната да ни делят на роми, турци, евреи. Имам много лоша новина за тях. С това нямада успеят. Всички сме български граждани и мълчим, когато слушаме химна на България", каза още Бабикян.

След традиционното излушване на химна протестът се отправи към централата на ДПС, която беше обстреляна с яйца. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови