БСП- Казанлък си иска Корнелия Нинова за лидер на партията

OFFNews 12 юни 2019 в 21:42 2047 0

БСП-Казанлък възложи на своите делегати на 49-ия Конгрес да гласуват вот на доверие на лидера Корнелия Нинова на заседанието в неделя. Това каза председателят на казанлъшката организация Румяна Друмева на пресконференция. Друмева съобщи решението на Общинския съвет, с които социалистите изразяват пълното си доверие и подкрепа към председателя на БСП Корнелия Нинова.

„В навечерието на местните избори имаме нужда от нейната твърда ръка, а не от хаоса, който се кани да внесе вътрешната опозиция. Настояваме Нинова да оттегли оставката си, защото извади БСП от летаргията и повиши авторитета на столетницата, оттласна я от дъното и благодарение на това бележим ръст на доверие с над 50 000 гласа”, сочи гласуваната Позиция на социалистите. Те дадоха положителна оценка за усилията, положени в организационната, политическата и медийната дейност в предизборната кампания, в резултат на което БСП в община Казанлък бележи 6% ръст в резултатите спрямо 2014г.

Друмева благодари на всички членове на СИК от квотата на БСП, на представителите на „БСП за България” и на застъпниците, които се явяват гръбнакът и стожерите на законосъобразната дейност в изборния процес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови