Божанов: Има опция Демократична България да се яви заедно с ПП на избори

OFFNews 26 юни 2022 в 09:42 5839 7

Божидар Божанов

Снимка БГНЕС/архив

Министрите на Демократична България остават същите, няма да се предлагат други

Една от опциите на „Демократична България” е да се яви заедно с „Продължаваме Промяната” на изборите. Това се дискутира в публичното пространство, но ще го решим след вътрешнопартийни дискусии. 

Това обяви министърът на електронното управление Божидар Божанов от ДБ по Нова тв. В лично качество аз бих се включил отново като министър в нов кабинет на Продължаваме промяната, допълни той. И уточни, че министрите на Демократична България остават същите, няма да се предлагат други. 

Подновяването на договора с "Газпром" е против нашите очаквания, коментира Божанов условието на БСП за бъдещо управление. 

Хартиеното гласуване позволява по-лесно да се правят старите схеми с купени и контролирани гласове, коментира той искането на БСП да се върне хартиената бюлетина. 

Една от причините за това е наличието на „тъмна” стаичка, тя скрива кой си вади телефона и т.н., каза още Божанов относно идеите за връщането на хартиената бюлетина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10212

7

Човека

26.06 2022 в 16:37

Чудесна идея. Има си и преференции за тези, които прдпочитат един или друг кандидат.
А колкото до ново правителство в настоящия парламент, това е възможно само с още няколко депутата раграничаващи се от собствените си формации или с компромиси отвъд реално допустимите за управляващите. И двете са почти невероятни.

2994

5

Гражданин

26.06 2022 в 15:45

Злият помиар гласува за пасолството. Видно е от километри.

2994

4

Гражданин

26.06 2022 в 15:43

По-точно казано ДБ няма никаква друга опция да влезе в следващия парламент, без да се закачи за някой друг. Бойкикев окончателно фалира формацията. Остана му само умнокрасотата - комунистически чада като него. На миналите избори се прегърна с руските агенти льотчика и БКП, логично е сега да се лепне за назначения от руските агенти ПП. Умнокрасивият Бойкикев пак залага на куция кон. А може би и това му е заданието.

2210

2

fishcake1

26.06 2022 в 11:27

Злото куче, няма да се заяждам, но кажи все пак за кого гласуваш и защо?

Любопитно ми е.