Борисов ще управлява още 2 години 5 млн. българи чрез местната власт

Ако има правителство, то ще е на победените. Бойко е европейски шампион по победи, заяви Георги Марков

OFFNews 09 април 2021 в 09:02 6182 1

Бойко Борисов спечели уникална победа - причините за това са джипката, която стана символ на промяната в България, и невероятната му международна дейност.  Това заяви бившият конституционен съдия и кандидат за депутат от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков по бТВ. 

По думите му Борисов бил "абсолютен европейски шампион по победи" – с един мандат повече от Ангела Меркел и Виктор Орбан. Според Марков Борисов е „старейшината на ЕНП“. 

"Не може да си ученик на Меркел и да седнеш в един парламент с Бабикян, Хаджикян (адв. Николай Хаджигенов - бел. ред.), ама той май ги напусна, и да слушаш лудостите на Мая Манолова", нападна коалицията "Изправи се! Мутри вън" Марков. 

Той се похвали, че бил казал на Бойко Борисов по телефона след парламентарния вот: "Виктор Орбан чака осем години унгарските комунисти да продадат държавата, а ти, приятелю, ще чакаш най-много осем месеца. Не ги бива за нищо, смешни са, нямат подкрепа. България трябва да мине през това и ти ще се върнеш на бял кон". 

Според Георги Марков ако се състави правителство в новия парламент, това ще бъде кабинет на победените.

"Борисов на практика ще управлява още две години, тъй като България е парламентарна република, но има и местно самоуправление. По места Борисов продължава да управлява цели 5 млн. българи", подчерта Георги Марков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови