Борисов: Можеше да има стабилно управление между ГЕРБ и партиите на промяната

OFFNews 27 ноември 2021 в 18:26 10218 6

Над 70% от гражданите не са гласували. Тези, които дават предложения сега, всъщност имат по 100 000 гласа. Можеше да има много стабилно управление между ГЕРБ, СДС и партиите на промяната, заяви в Арбанаси председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Шампионът по фалиране на банки в момента дава предложения за финансова стабилност. Румен Гечев, Румен Овчаров или Емилия Масларова са “промяната”?! - попита Борисов.

Изборите приключиха, сега разговорите за бъдещето на България трябва да бъдат съвсем конкретни. Вместо това виждаме следизборно представяне на предизборни програми в мол. Изправени сме пред три кризи: миграционна криза, ковид криза и финансово-икономическа криза. Затова в листите на ГЕРБ заложихме на опитни експерти, които знаят как да се справят. В момента няма какъвто и да е план за овладяване на кризите, каза председателят на ГЕРБ. 

Незабавен мораториум върху тегленето на дълг от държавата ще е едно от първите предложения на ГЕРБ в парламента, обяви още Бойко Борисов.

Загубихме изборите. Но съдията не само свиреше за другия отбор, но и играеше на терен. Никой не може да отрече грубата намеса на служебния кабинет на Румен Радев, нито регистрираните изборни нарушения. Дори и в най-лошите ми представи за демокрация не съм очаквал полиция да влезе в университета с цел сплашване на политически опонент. Само защото ректорът е кандидат за президент, коментира председателят на ГЕРБ.

Смяната на позицията им за Крим също е трик. Осъзнават, че скоро ще се провалят, прогнозира той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

6

Стефан

28.11 2021 в 20:00

Е нали идеята им е без тебе. Или казваш, че и със собствен вазелин щеше да се разбереш с тях? Само да не ти счупят носа.

Борисов, не очаквах да си чак такъв шубелия! Еб...х ти слабака!
Значи, като си най-якия - всички да лазят под тебе, а като дойде на някой от битите якия му брат - ма не бе, ма то бе, ма то аз друго исках да кажа ... Верно не очаквах, че не знаеш кво е да си пораснал слабичък и дребничък на софийска гаменска улица.
Смешник.
Да, и ще те замоля да си прибереш онова чудо - десито атанасова. Не че нещо, ми обичам да слушам радио, и не обичам да чуват от там идиотски кухненски врясъци.

1215

4

Lyubo

27.11 2021 в 21:06

Ех, какъв мерак му е това - да ги гушне и да ги купи, задуши и унищожи. Примери колкото искате в изминалите 10 - 12 години !!!

1215

3

Lyubo

27.11 2021 в 19:53

Ей, не се спира тоя бе !!!
Готов е на всичко за да запази кожицата, ама заедно с кокала !!!

2210

2

fishcake1

27.11 2021 в 19:21

Много е добре този да се обажда от време на време, да подсеща хората каква е мутра корумпирана.