Борис Бонев разкритикува всички опоненти за кмет на София, Гергин Борисов - независим кандидат за съветник

OFFNews 17 септември 2019 в 11:46 5241 0

Спаси София внесоха в ЦИК подписката за участие на местните избори. За една седмица събрахме над 7000 подписа. Благодарен съм на всеки един гражданин, който ни подкрепи.

Това е доказателство за изключително широка обществена подкрепа на софиянци за кандидатурата ми за кмет, заяви Борис Бонев. 

Говорейки за досегашното управление Бонев заяви, че г-жа Фандъкова вече десета година повтаря един и същи клас. Този модел е изчерпан и показа колко е способен, убеден е Бонев.  

Бонев разкритикува и останалите кандидати за липсата на програма, конкретни ангажименти и решения на проблемите на София. Той изтъкна, че „План за София“, програмата на Спаси София, съдържаща стотици конкретни мерки, е публикувана преди два месеца и е подложена на гражданско обсъждане. “Чувам, че кандидатите припознават или направо присвояват съществена част от мерките, които ние сме разработили, което ме радва. Това са правилните мерки, които ще подобрят живота в София, но аз се съмнявам, че хора които не са ги анализирали и премислили, могат изобщо да ги осъществят.” 

Бонев призовава кандидатите към конкретен дебат по решенията за София. 

От организацията обявиха, че ще участват и в битката за общински съветници. Вчера инициативен комитет "Спаси София" внесе в ОИК документи за независим кандидат за съветник за Гергин Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови